Haberler

Burak Özçivit'in Kuruluş Osman'da sure okuduğu sahne diziye damga vurdu

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, başrol oynadığı Kuruluş Osman'da Fetih suresini okuyarak dua etti. Dizinin bu sahnesi ise son bölüme damga vurdu.

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman, dün akşam yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Nefes kesen anların yaşandığı dizide Burak Özçivit'in dua ettiği sahne izleyicileri derinden etkiledi.

DUA SAHNESİ ZİRVEYE OTURDU

ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde başrol oynayan Burak Özçivit'in dün akşam yayınlanan bölümünde Fetih suresini okuduğu bölüm zirveye oturdu. Oyuncunun bu sahnelerde Kuran-ı Kerimi doğru telaffuz etmek için 7 aydır Kuran eğitimi aldığı iddia edildi.

Burak Özçivit'in Kuruluş Osman'da sure okuduğu sahne diziye damga vurdu

KURULUŞ OSMAN'IN 3'ÜNCÜ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Aybars'ın katilini bulmak ve Tekfur cinayetinin izini sürmek için için gizlice kaleye giren Osman'ın yolu ahilerin hazinesini almak için kaleye sızmış olan rahibe ve rahip kılığındaki Bala Hatun, Gonca ve Tursun Bey ile kesişmişti. İşledikleri cinayeti Osman'ın üstüne atmaya çalışan Sofia ve Kalanoz, karşı hamle ile kalede olduğuna emin oldukları Osman'ı ortaya çıkarmak için Dündar Bey'in kızı Aygül'ü kaçırtıp kaleye getirtmişlerdi. Burçin'den aldıkları haberle harekete geçen Dündar Bey yanına Kayı beylerinden Bamsı ve Samsa'yı alarak kaleye gelmişti. Kale'ye gelen başka bir isim daha vardı; organize ettiği Tekfur suikastı başarısız olan Efendi Yannis'te artık kaledeydi. Her şeye rağmen kale askerlerinin içine sızan Osman, kaleye giren Bamsı Bey'e çarparak eline bir pusula tutuşturmuştu. Yapacaklarını zekice kurgulayan Osman, zindana atılmasına rağmen Kurtulmuş ve Sofia'nın peşine taktığı avcı namlı Teokles'i esir almıştı.

Burak Özçivit'in Kuruluş Osman'da sure okuduğu sahne diziye damga vurdu

Helen ile Sofia'nın koridordaki koşuşturmasını gören Kalanoz, cinayet ortağı olan Sofia'nın başka işler karıştırmasından şüphelenerek peşine düşmüştü. Teokles'i yakalayan Osman'ın önü ise Edebalı'ya bağlı Akça Derviş, Pehlivan ve Zülfikar Derviş tarafından kesilmişti. Bu üçlünün ardından çıkan Bala Hatun, Osman'ı, Edebalı'ya götürmüştü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kuran-ı Kerim Burak Özçivit Haberler

500

Yorumlar (52)

kookko:

beğenmeyen izlemesin fetih suresi kimi rahatsız etti hayırdır beyler bu dizide kalça, göek sov yok çıplaklık ta yok o yüzdeenmi beğenemediniz zaten bu dizinin sizin gibi hanzolara ihtiyacı yok

74
17
yanıtYanıtla
Turan:

Dizi iyi ama dua etsen ne olur. . Arap masallarına inanmıyorum. . . . Gelecek ilinde ve bilimde. O KADAR

9
46
yanıtYanıtla
Nuri:

Kuranı oku masal olmadığını anlarsın

yanıt23
yanıt4
MeeD:

Kur-an ı kerim in ilk emri oku!!!!Ne olursan ol yine gel kardeşim.

yanıt8
yanıt0
MEHMET:

Ebu cehil de öyle düşünmüştü

yanıt6
yanıt2
vatandas:

İzlenmiyor galiba sık sık reklamı yapılıyor.

10
19
yanıtYanıtla
....:

berbat bir dizi çünkü

yanıt10
yanıt18
ADINI YAZMAYAN ADAM:

SARAYIN TOSUNLARI PILINIZI PIRTINIZI TOPLAYIN, YOLCUSUNUZ

7
14
yanıtYanıtla
BAYRAKTAR:

Beğenmeyenlerin acısı OSMANLI ya ve İSLAMA olan düşmanlığı çekememezliği islam inancıyla ecdadımız dünyaya hükmetti adalet dağıttı ne zamanki inançtan uzaklaştık son yüz yıldaki halimiz ortada.

17
3
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Osmanlı’ya veya İslama değil. Oyunculara tepkimiz Olmuyo, Olmuyo Olamıyoooooor Oynayamıyorlar dekor dersen berbat , senaryo dersen baştan savma , yönetmen desen olamadan olur . Komik ya çok komik??????????????????????????????

yanıt5
yanıt4
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title