Haberler

Burak Deniz Ve Büşra Develi'nin Oynadığı "ARADA" İngiltere Yolcusu!

Güncelleme:

ARADA, İngiltere'nin önemli film festivallerinden biri olan SENSORIA Film Festivali'nde, 1 Ekim tarihinde Sheffield şehrinde gösterimini uluslararası gösterimini yapmayı planlıyor.

İngiltere'nin BFI destekli önemli bir film festivali olan Sensoria Film Festivalinde Arada ile birlikte efsanevi grup Beatles'in oynadigi Yellow Submarine 50 yıl özel versiyonu, NewYork'un akillardan cikmayan Studio54 kulübu ile ilgili filmler de gösterilecek. Birçok müzik grubunun da katılacağı festival sinema ve müziğin buluşması olarak da kabul ediliyor.

Hurdalıktaki çılgın rave partilerinden nargile kafelere İstanbul'un gizemli yeraltı kültürünü resmeden film; yaşadığı şehri terk edip başka bir ülkeye gitmek isteyen genç bir punk müzisyeninin tek günlük macerasını konu alıyor.

Selim Bayraktar, Deniz Celiloğlu, Ceren Moray, Seda Akman, Cem Başeskioğlu, Eriş Akman, Yüksel Ünal gibi önemli oyuncu kadrosunun yanı sıra İstanbul'lu birçok punk gencin de yer aldığı filmin dikkat çeken müzikleri ise Orkun Tunç imzası taşıyor.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Film Festivali Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title