Haberler

Telefon dolandırıcıları köy muhtarını dolandırdı

Güncelleme:

Sinop'un Türkeli ilçesinde, telefon dolandırıcıları köy muhtarını telefonla arayarak 14 bin TL dolandırdı.

Sinop'un Türkeli ilçesine bağlı bir köyde, muhtarlık görevinde bulunan D.D., telefon dolandırıcıları tarafından aranarak, adı teröre karışan bir kişinin yakalandığı ve yakalanan şahsın üzerinden kendisinin kimliği çıktığı söylenip 14 bin lira dolandırıldı.

"PARAYI YATIR, ADIN TERÖRLE ANILMASIN"

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı bir köyde muhtarlık görevini yürüten D.D., telefon dolandırıcıları tarafından aranarak, adı teröre karışan bir kişinin yakalandığı ve yakalanan şahsın cebinden kendisinin kimliği çıktığı, banka hesabına para yatırması halinde adının terörle anılmayacağı söylendi. Dolandırıcılara inanan çaresiz adam, 14 bin lirayı bankaya yatırdı.

Daha sonra dolandırıldığını anlayan adam, polis ekiplerine durumu bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Jandarma Türkeli Sinop 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (14)

YAŞLI KURT:

İYİ OLMUŞ. HİÇ ÜZÜLMEDİM. HEHE

13
3
yanıtYanıtla
zzz:

''''çaresiz adam, 14 bin lirayı bankaya yatırdı. ''''. Gocundugu birşey olmasa yatırırmı hiç o parayı?

12
3
yanıtYanıtla
türk halkı:

demekki korktukları birşeyler var gizli sırları

11
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bu kadar uyarıya ragmen hala sahtekarlara inanıyoruz.

12
0
yanıtYanıtla
BABA ADAM:

MİLLET ARTIK ÇOK KORKUYOR. NEDEN? ÇÜNKÜ HÜKÜMET MİLLETİ DAHA DOĞRUSU ÖNÜNE GELEN HERKESİ TERÖRİST İLAN EDİYOR DA ONDAN. O NEDENLE KAZIKLANMAMAK ELDE DEĞİL. E TABİ HALİYLE DOLANDIRICILAR DA BUNUN FARKINDA.

9
3
yanıtYanıtla
HKN:

HALA BUNA İNANIYONUZ YA PES VALLAHA

10
0
yanıtYanıtla
hasan:

Tamam parayı yatırmış, adı teröre karışmaz artık. Çünki arayan olmayacak birdaha. . .

9
0
yanıtYanıtla
BİTLİSLİ:

bana lazim bana borç ver deseydi verkezdi çunku ben geri verecektim kul hakidir ve selam

5
1
yanıtYanıtla
Coganez:

Tam bir mal bu

6
0
yanıtYanıtla
sergen:

Şu adamın telefonunu bilen varsa banada versin, banada 10 bin lazım :) hiçmi haber dinlemiyolar acaba

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title