Haberler

Braun etkinliği ünlü isimleri bir araya getirdi!

Güncelleme:

P&G markası Braun, 28 Haziran Salı günü, 'Yeni Erkek Şaç ve Sakal Şekillendirme Serisi'ni Kuruçeşme'deki Les Ottoman Otel'in yeni mekanında tanıttı.

Otelin deniz tarafında yer alan, havadar mekanda, 'Denemeden Bilemezsin' konsepti ile tanıtılan Braun Yeni Şaç ve Sakal Şekillendirme Serisi'nin tanıtım etkinliğine, sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı. Mert Vidinli ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe katılanlar arasında Deniz Berdan, Pelin Karahan, Derya Şensoy, Ferhan Şensoy, Gonca Vuslateri ve eşi Burak Ertoğan Vatan Şaşmaz, Rüzgar Erkoçlar, Ayşe Kucuroğlu, Ece Vahapoğlu, Hakan Akkaya, Nur Yerlitaş, Ayşe Tolga gibi stil sahibi isimler yer aldı.

Farklı stilleri ve sakal tarzları ile dikkat çeken davetliler 'Braun Yeni Şaç ve Sakal Şekillendirme Serisi' ile tanışma fırsatı buldu ve bu sezonun saç ve sakal trendleri hakkında bilgi aldı. braunilestilinigoster hastag'i ile paylaşılan birçok görsel sosyal medyada da ilgi gördü.

Braun Marka Müdürü Seden Efe bu sezonun en moda aksesuarının sakal olduğunu belirterek şunları söyledi: 'Günümüz erkeğinin saç ve sakalını aksesuar gibi kullanması trendi her geçen gün artıyor. Bir erkeğin tarzını dışarıya yansıtan sakal, bu sezon daha da büyük öneme sahip olacak. 'Kadınlar tarafından beğenilme', 'çekicilik', 'değişimin habercisi', 'rahatlık göstergesi', kimi zaman ise 'erkekliğin simgesi' gibi birçok anlamı yansıtan sakalı kendi yaşam tarzlarına göre şekillendirmek için erkekler artık Braun'un yeni erkek saç ve sakal şekillendirme serisi ürünleri ile görevi kendileri üstleniyor.'

Kaynak: Bültenler / Güncel

Pelin Karahan Derya Şensoy Deniz Berdan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title