Haberler

Bozüyük Belediyesi'nden Malzeme Yardımı

Bozüyük Belediyesi tarafından, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren kurslara spor malzemesi yardımı yapıldı.

Bozüyük Belediyesi tarafından, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren kurslara spor malzemesi yardımı yapıldı.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Spor Salonu'nda, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Mustafa Yürükçü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Dübek, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı, Halk Eğitim Spor Kulübü Başkanı Kamil Poyraz ve antrenör ile sporcuların katıldığı törende, kentte, halk eğitim merkezi ile birlikte birçok alanda kurslar açtıklarını söyledi.

En büyük sıkıntının internet olduğunu dile getiren Bakıcı, şöyle konuştu:

"Evimize gittiğimizde çocuklarımız ellerinde tabletler, telefonlar ve bilgisayarlar ile vakit geçiriyorlar. İşte onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için farklı kurslar açmak istedik. Kentte sadece futbol ve basketbol yok. Bunların yanında tekvando, karate ve birçok branş var. Biz onların yanında olmak ve Türkiye çapında öğrenciler yetiştirelim istiyoruz. Çocuklarımızın başarısı, bizler için mutluluk kaynağı oluyor. Destek bizden, başarı da onlardan gelsin istiyoruz."

Gümüş de eğitimde bütün ihtiyaçların devlet tarafından karşılandığı bir döneme gelindiğini belirtti.

Program, Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki spor kurslarında yer alan öğrencilerin gösterileri, Türkiye çapında dereceye giren sporcuların ödüllendirilmesi ve spor malzemesi dağıtımıyla sona erdi. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Gümüş Fatih Bakıcı Erol Dübek Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title