Haberler

Boğaziçi Köprüsü'nde Metrobüs Kazası

Boğaziçi Köprüsü gişelerinde kontrolden çıkan bir metrobüs, bariyerlere çarparak durdu. Metrobüste bulunan bir yolcu hafif şekilde yaralandı.

Kaza saat 10.15 sıralarında, Boğaziçi Köprüsü gişelerinde meydana geldi. Kemal Özer'in kullandığı Avcılar- Söğütlüçeşme istikametine sefer yapan 34 TN 2950 plakalı metrobüs, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.

VİNÇLE ÇEKİLDİ

Kaza esnasında metrobüste bulunan yolculardan hafif yaralanan Erol Boyacılı, ambulansla hastaneye götürüldü. Diğer yolcular kazayı yara almadan atlattı.Metrobüs, vinçle çekilerek, Söğütlüçeşme'ye götürüldü. Kaza nedeniyle trafik ve metrobüs seferleri bir süre aksadı.

İETT'DEN AÇIKLAMA

Kazayla ilgili İETT'den yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada şöyle denildi: Boğaziçi Köprüsü'nde bugün saat 10: 15 civarında 34 AS (Avcılar-S.Çeşme) hattındaki metrobüs kazası, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda meydana gelmiştir. Erol Boyacılı isimli yolcumuzun hafif yaralandığı kazada Metrobüsün ön tarafında da hafif maddi hasar meydana gelmiştir.Yaralanan yolcumuz, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ayakta tedavi edilmiş ve taburcu edilmesi beklenmektedir. Kaza yapan araç ise, kaza yerine gelen Yol Bakım Müdürlüğü ve İETT çekici araçları yardımı ile saat 11: 20'de çekilmiştir. Kazadan dolayı seferlerde ve araç geçişlerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmamıştır. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Özer Avcılar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title