Haberler

Boğazı kesilerek öldürülen yaşlı kadının katil zanlısı, inşaat işçisi çıktı

Güncelleme:

Erzurum'da yalnız yaşadığı evinde boğazı kesilerek öldürülen Melek Bulut'un katil zanlısı, sitedeki müteahhit firmasında çalışan inşaat işçisi Mustafa Kuvvetli çıktı. Bozuk musluğu tamir için eve girdiğini ileri süren Kuvvetli, "Tartıştık, bana küfretti. Ağır hakaret edince ben de öldürdüm" dedi.

15 Ekim günü akşam saatlerinde, Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi'ndeki bir sitede, apartmanın 7'nci katındaki 29 numaralı dairede meydana gelen olayda yalnız yaşayan 76 yaşındaki annesi Melek Bulut'tan haber alamayan kızı, komşusunu arayarak yardım istedi. İsmi açıklanmayan kızı da bir süre sonra siteye geldi. Doğal gaz sayacının üzerindeki anahtar ile kapıyı açıp içeri giren Bulut'un kızı, annesini boğazı kesilerek öldürülmüş halde buldu.

Boğazı kesilerek öldürülen yaşlı kadının katil zanlısı, inşaat işçisi çıktı

İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri, yapılan araştırmada kapıda zorlama olmadığını belirledi. İncelemenin ardından Melek Bulut'un cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yapılan otopsinin ardından da yakınlarınca teslim alınan Melek Bulut'un cenazesi, toprağa verildi.

"AĞIR HAKARETLER EDİNCE BEN DE ÖLDÜRDÜM"

Olayla ilgili titiz bir çalışma yürüten polis ekipleri, cinayet şüphelisi olarak sitedeki müteahhit firmada çalışan inşaat işçisi Mustafa Kuvvetli'yi gözaltına aldı. Kuvvetli polisteki sorgusunda, Bulut'u öldürdüğünü itiraf etti. Melek Bulut'un kendisini musluk tamiri için eve çağırdığını iddia eden Mustafa Kuvvetli, "Musluğu tamir ederken tartıştık ve bana küfretti. Ağır hakaretler edince ben de öldürdüm" dedi.

Boğazı kesilerek öldürülen yaşlı kadının katil zanlısı, inşaat işçisi çıktı

POLİS YELEĞİ VE ŞAPKASI GİYDİRİLDİ

Mustafa Kuvvetli, emniyetteki sorgusunun ardından bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Güvenlik gerekçesiyle polis yeleği ve şapkası giydirilen Kuvvetli'nin Cumhuriyet Başsavcılığı'ndaki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (22)

Adaletli.:

Şimdi git ömür boyu cezaevinde hayatını geçir geri zekalı adam

42
1
yanıtYanıtla
Cem:

15 yıl verirler 3te 1 ini yatmaz 10 yıl

yanıt0
yanıt1
ceto:

ne olursa olsun yasli basli LOKUM gibi bir Anne Teyze Abla , , , , ya bu yapilmaz . . . . suan Libya dayim is sayahatindeyim herkese selamlar

13
18
yanıtYanıtla
KARADENİZ:

Her yorumunda şu lokum kelimesini kullanma terbiyesiz adam libya, dan gelmen nasip olmasın inşallah

yanıt6
yanıt0
Tevfik:

Libyada falan değil her haberin altına farklı bir ülkede olduğunu uydurup uydurup yazıyor nasıl oluyosa da hep yorumu çıkıyor

yanıt0
yanıt0
ŞEREF NERDE:

76 yaşındaki bir kadın sana nasıl ağır bir hakaret etmiş olabilir, anana bacınamı küfretti, kendinizi kurtarmak için iyice adileşiyorsunuz.

27
1
yanıtYanıtla
D:

parası için öldürmüştür sayın yorumcu amirlerim

23
0
yanıtYanıtla
Xxx:

Şu an bütün ülke sana ne küfürler ediyor bir bilsen. Sen ve senin gibiler hep küfür yerler. Alışkın olman lazım. Yani sen muhtemelen hırsızlık için girdin eve

20
2
yanıtYanıtla
doğrusöz:

kesinlikle katılıyorum yaşlı kadın ne bilsin küfürü yakalanıncaiftira atmış

yanıt5
yanıt0
Ali:

Resmen bu kalleşlik

19
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title