Haberler

Bir yıla iki aşk sığdıran ünlü model Adriana Lima'dan, 2019'dan 2020'ye ilginç mesaj

Güncelleme:

Özel hayatı ile gündemden düşmeyen ünlü model Adriana Lima, sosyal medya hesabından "2019'un dışkısı 2020'nin gübresi olur" notuyla paylaştığı yeni yıl mesajı olay oldu.

Türk yazar Metin Hara ile yaşadığı aşkla uzun süre konuşulan dünyaca ünlü model Adriana Lima, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kızlarıyla paylaşan Lima, yeni yıl mesajıyla dikkat çekti.

AŞKTA YÜZÜ GÜLMEDİ

Metin Hara ile 1,5 yıllık ilişkisini sonlandırdıktan sonra kısa bir süre sonra iş insanı Emir Uyar ile aşk yaşamaya başlamıştı. Birlikte tatile çıkan ünlü model ve Emir Uyar'ın aşkı uzun sürmedi. İkili sessiz sedasız yollarını ayırdı.

Bir yıla iki aşk sığdıran ünlü model Adriana Lima, 2019'a lanet okudu

"GERÇEK AŞK"

Emir Uyar'da da aşkı bulamayan güzel model son olarak kızları ile fotoğrafını İnandığım tek gerçek aşk.. Geri kalanı tarih" notuyla eski sevgililerini tarihe gömdü.

Bir yıla iki aşk sığdıran ünlü model Adriana Lima, 2019'a lanet okudu

2019 İÇİN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

2019'un son gününü yaşadığımı saatlerde ise Lima'dan şaşırtan bir paylaşım daha geldi. Ünlü model, iki aşk sığdırdığı 2019'a lanet okuyan bir not paylaştı. Lima "2019'un dışkısı 2020'nin gübresi olur" notuyla görenlerin kafasını karıştırdı.

Bir yıla iki aşk sığdıran ünlü model Adriana Lima, 2019'a lanet okudu

Bir yıla iki aşk sığdıran ünlü model Adriana Lima, 2019'a lanet okudu

Bir yıla iki aşk sığdıran ünlü model Adriana Lima, 2019'a lanet okudu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Adriana Lima Lima Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (3)

hersli vuran:

Benimle tanışsaydı böyle konuşmazdı ama ne yapsın benden bir tane var. . .

4
1
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

leş,

1
2
yanıtYanıtla
BEKLEYEN ADAM:

Metin Hara şimdi ne oluyor anlamadm.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title