Haberler

Bir ay sonra evlenecek genç, erik ağacına kendini asarak intihar etti

Güncelleme:

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, saat 18.00 sıralarında İstiklal Mahallesi'nde meydana gelen olayda, son zamanlarda psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen Yasin Can, dün gece evine dönmedi. Meraklanan ailesi Can'ı bulmak için yakınlarına da sordu. Yakınları da Can'dan haber almadıklarını söyleyince amcası Yakup Can, İncirliova Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. İhbar üzerine Yasin Can'ın bulunması için çalışma başlatıldı.

AĞACIN DALINDA HAREKETSİZ ŞEKİLDE BULUNDU

Yapılan arama çalışmalarında Yasin Can, evinin arka kısmındaki bahçede bulunan erik ağacında asılı halde hareketsiz şekilde bulundu. İhbar üzerin gelen sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Can'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yeri incelemesinin ardından Yasin Can'ın cesedi, otopsi için Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

BİR AY SONRA DÜĞÜNÜ OLACAKTI

Öte yandan, Yasin Can'ın, geçen yıl 31 Ağustos'ta Cemile B. ile nişanlandığı, kısa süre önce düğün hazırlıklarına başladıkları ve bir ay sonra düğün yapacakları öğrenildi. Yasin Can'ın ölümü yakınlarını ve nişanlısını derinden üzdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

İncirliova Yasin Can 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (27)

Destan:

Gençlere ne oluyor böyle, küçücük bir sorunda bile intihara kalkıştı, oysa ki zorluklar insanı geleceğe hazırlar, tecrübe kazandırır, Hayatında zor inssnlar varsa başarıyı yakalama şansın daha fazla, mücadele başarı getirir, Allah Rahmet eylesin,

8
0
yanıtYanıtla
YORUM:

Ne acın vardı kimbilir? söyleyemediğin neydi ? canında olmaya değer miydi ? insanlar artık canlarına kıyma noktasına geldi umutsuzluk çaresizlik bu tükenmişlik hissi, bu dönemde daha çok birlik olmaya ihtiyaç var. İnsanları gözlemleyin hallerini anlamaya çalışın, sorun sürekli üzgün mutsuz olmalarına izin vermeyin, intihar olayı bir anlık birşey , ani bir kararla yapılabilecek birşey, demekki içinde çözümleyemediği birşey oldu , ne yaşadın bilmiyorum ama mekanın cennet olsun kardeşim

8
0
yanıtYanıtla
ra:

Erik agaci gevrek oluru yanlis anlamis zavalli nasilsa gevrek dal cabuk kirilir zannetmisse zaar

1
6
yanıtYanıtla
adsız adam:

pardon mal mısınız?

yanıt9
yanıt0
AB:

Böyle bir haberin altına bu tarz bir yorum bence yanlış olmuş alay hoş olmamış Allah korusun

yanıt4
yanıt0
Mehmet:

Sen özürlüsün birader. Tedavi olman gerek. Acilen!!

yanıt5
yanıt0
Gececi:

Mal mısın sen lan

yanıt4
yanıt0
dınco:

borc ve dusuk maasla nası odeceğindendir

4
2
yanıtYanıtla
Serpil Taşdemir:

Bak adam akıllı yorum yap akıllı ol hatta yorum bile yapma sana yorum yap diyen olmadi Allah büyüktür bir gun de aynı şey sen yaşarsın arkandan boş sallama yaparlar

yanıt0
yanıt0
okra:

Acaba koronayami yakalanmisti. birazda istedigi sey ters mi gitdi ? Allah rahmet eylesin yakinlarina sabir diliyorum

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title