Haberler

Bingöl'de 4,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Güncelleme:

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde bugün saat 05: 09'da Richter ölçeğine göre 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre ilçelerde de hissedilen depremde; ölü, yaralı ve hasar tespitine rastlanmadı.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), verilerine göre merkez üssü Bingöl'ün Yedisu ilçesinde bugün saat 05: 09'da Richter ölçeğine göre 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 12,68 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Depremin çevre ilçelerde de hissedildiği öğrenilirken, ilk belirlemelerde ölü, yaralı ve hasar tespitine rastlanmadı.

İLK OLARAK MERKEZ ÜSSÜ ADAKLI İLÇESİ OLARAK AÇIKLANMIŞTI

AFAD tarafından ilk yapılan duyuruda, depremin merkez üssü Adaklı ilçesi olarak açıklanmıştı, ancak daha sonra Yedisu ilçesi olarak revize edildi.

DEPREMİN DERİNLİĞİ 5 KİLOMETRE

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü de, depremin merkez üssünü Şenköy ve Yedisu ilçeleri olarak kaydederken, büyüklüğünü 4,3, derinliğini ise 5 kilometre olarak tespit etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yedisu Bingöl AFAD 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Birisi:

Geçmiş Olsun Bingöl. . . Allah beterinden korusun. . . .

28
0
yanıtYanıtla
EREN:

Geçmiş olsun . Allah kötülerinden korusun yaşatmasın malesef aktif deprem kuşağı üzerinde il ve yöre . Geçmiş olsun Bingöl. Yeni yılımız hayırlı olsun sağlık huzur mutluluk sevgi dolu bir yıl olsun.

22
0
yanıtYanıtla
Zaza Nuri:

Allah korusun bingölü

22
0
yanıtYanıtla
Bayan:

Ekmek bulduğumuza dua ediyorum RABBİM MERHAMET ETSİN BİZE İNTİHAR ÖLÜMLER ÇOCUK TACİZLERİ ÇIPLAKLIK DİNİ İNKAR ETMEK AHİR ZAMAN DÜNYAYI İNSANLAR BİTİRDİ

7
1
yanıtYanıtla
hasan Hollanda:

Allah tum ulkemisi dogal afetlerden zelzelerden deprem felaketlerinden korusun. Bunlar kucuk kiyametler zilzale suresinde gectigi gibi arkdslar ben hollandada yasiyorum belcika sinirinda. Biraz panik havasi olustu itlayadaki etna yanardagin ve dunyanin diger 5 ayri yerlerde aniden yanardaglarin yeniden faaliyete gecmesi ilim adamlari yakin vakte jakardadaki volkan patlamasi beklediklerini soyliyorlar. italyadaki etnada cok buyul patlama beklentisi var allah akdenizimizi korusun herkes ibadet yapr

2
0
yanıtYanıtla
Bilo:

TAKSIMDEKI ZILLILER ETKILEN MEMIS DAHA GUVETLISINI VER YARABBI

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title