Haberler

Beyrut'taki patlama düğün fotoğrafı çektiren çiftin kamerasına yansıdı! Şiddetli sarsıntı gelini savurdu

Güncelleme:

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta dün akşam saatlerinde meydana gelen ve 74 kişinin hayatını kaybettiği patlama sırasında bir çift düğün fotoğrafları için çekimdeydi. Patlamanın şiddeti ise o anları kaydeden kameraya yansıdı.

Beyrut'ta dün akşam saatlerinde meydana gelen şiddetli patlama adeta dünyayı sarstı. Patlama sonucu şu ana kadar 74 kişi hayatını kaybederken 4 bine yakın kişi ise yaralandı. Patlamanın olduğu esnada günlük yaşamına devam eden Lübnanlılar ise büyük şok yaşadı. Bir gelin ve damat da o şoku yaşayanlar arasındaydı.

DÜĞÜN FOTOĞRAFI ÇEKİMİ ESNASINDA PATLAMA

Görüntülerde yeni evlenen bir çift mutlu anlarını kayda alırken patlama meydana geliyor. Gelinliğin alt kısımları patlamanın etkisiyle savrulurken etraftakiler de sağa sola kaçıyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Beyrut Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

hakan:

reklam kanalımısınız haber kanalımısınız anlamadım 1 dk reklam insaf

54
1
yanıtYanıtla
buromen:

o değilde onca savaşın yaşandığı bir yerde bu düğünde neyin nesi hey Allah ımmmmm

4
24
yanıtYanıtla
beyin terk:

ulan savaşla ne alakası var bu durumun

yanıt10
yanıt2
RÜMEYSA BUSENUR:

reisimiz yardım eder lübnanı yanlız bırakmaz çok üzüldüm ve çok korktum o nası patlama ya

7
16
yanıtYanıtla
Harbi:

Tabi ya yardım eder. Kendi halkından başka herkese yardım eder. Sen markete gidip birşeyler almıyorsun galiba!! Suriyeliler sayesinde çatırdayan ekonomi Lübnan sayesinde yerlebir olur artık.

yanıt17
yanıt6
Ömer:

Harbi rumuzlu kardeşimiz yardım etmeyip de alım gucun yukselse sen daha çok yiyip sukretmeyeceksin zaten her zulme seyirci kalarak kardeşinin persisaniyetine rağmen sefa süren insan ismine layık olamaz. Güzel bir sözle noktalayalim:bölüşürsek tok oluruz,bölünürsek yok oluruz"

yanıt6
yanıt11
Harbi:

Herşeye de bir cevabınız var dimi saçma bile olsa. Ömer yazdığını bir iki defa oku sonra ne kadar saçma bir cevap olduğunu gör. Sen benim yazdıklarımı kabullenmişsin ama idrak edemiyorsun. Çok paran varsa git yardım et elinden tutan mı var. Ama devletin bütçesi Türkiye halkı içindir!! Lübnan da yaşıyor olsaydık bu sözlerin olur ama biz Türkiyedeyiz. Sen kendin ve ailenin karnını doyurmadan komşunun karnını mi dayuruyorsun? Önce benim yazdığımı anla. Ve ayrıca saçma bir şekilde alakasız olan Şüküre falan geçmişsin. Biz Türkiye‘yiz, Lübnan yada Suriye değiliz. Türkiye olarak birleşip bütün olursak Türkiye olarak yok olmayız. Ve bu arada markete uğramayı da unutma.

yanıt12
yanıt0
Drajeman:

müslüman ülkeler bu kaderi yaşamak zorunda

8
12
yanıtYanıtla
Semiha. i cli:

E DEVLET yardım

5
15
yanıtYanıtla
AMAN SAKIN BEKLETME ARAP KARDEŞLERİNİ:

lan millette para mı kaldı. . vergi vergi zam zam. . işsizlik. . ingilizce yaz lübnan yardım siteleri çıkar. . . ver bütün paranı araplara. . sevap point kazanırsın. .

yanıt14
yanıt7
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title