Haberler

Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun, Aa'yı Ziyaret Etti

Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun."Anadolu Ajansı yurtta ve dünyada yanıltılmış kamuoyunun, doğru haberle buluşması adına çok önemli bir konumda" "Dünyanın güçlü bir Türkiye'ye ihtiyacı var."

- Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun:

"Anadolu Ajansı yurtta ve dünyada yanıltılmış kamuoyunun, doğru haberle buluşması adına çok önemli bir konumda"

"Dünyanın güçlü bir Türkiye'ye ihtiyacı var. ABD de Rusya da Çin de güçlü bir Türkiye'ye ihtiyaç duyar"

"Üzerinde çalıştığımız 160 dönümlük bir yeşil alanımız var. Yeşil Vadi 1. Etap olarak orada 10-12 yaş grubu yetişkin ağaçlarla, ağaçlandırma çalışması yapacağız"

AA İstanbul Bölge Müdürü Mustafa Ekici tarafından ağırlanan Uzun, AA'nın tarafsız habercilikte bir marka olduğunu belirterek, "Anadolu Ajansı yurtta ve dünyada yanıltılmış kamuoyunun doğru haberle buluşması adına çok önemli bir konumda" dedi.

AA'nın yaşadığı değişimi ve artan etkinliğini değerlendiren Uzun, "doğru ve tarafsız" haberde en önemli kaynak olduğunu söyledi.

Uzun, Anadolu Ajansı'nın isminin bile sempati uyandırdığını dile getirerek, şöyle devam etti:

"Anadolu Ajansı'nın, unvanına layık bir şekilde gerek yurt içinde gerekse de yurt dışında son dönemde gerçekleşen olaylarda kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına ciddi bir misyonu var. Biz, AA'dan aldığımız haberlere güveniyoruz, AA bizim için referans kaynaktır. AA, yurtta ve dünyada yanıltılmış kamuoyunun doğru haberle buluşması adına çok önemli bir konumda."

AA'nın yurt dışında açtığı bürolar ve haber üretimi hakkında İstanbul Bölge Müdürü Ekici'den bilgi alan Uzun, AA'nın 2020 vizyonunda belirlenen hedefleri daha erken bir tarihte yakalayacağına inandığını dile getirdi.Türkiye'nin her manada çok dinamik bir ülke olduğunu aktaran Uzun, bütün kişi ve kurumların bu doğrultuda çalışması gerektiğini söyledi. Uzun, Türkiye'nin güçlü olması gerektiğini ifade ederek, "Dünyanın güçlü bir Türkiye'ye ihtiyacı var. ABD de Rusya da Çin de güçlü bir Türkiye'ye ihtiyaç duyar. Bazı kesimler bu gelişmelerden rahatsızlık duyabilir" dedi.

-160 dönümlük yeşil alan ağaçlandırılıyor

Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun, İstanbul'un 2020 Yaz Olimpiyatları'nı düzenlemeye hak kazanması durumunda Beylikdüzü'nün birçok etkinliğe ev sahipliği yapabileceğine vurgu yaparak, "Şu anda çalışma yaptığımız 160 dönümlük bir yeşil alanımız var. Yeşil Vadi 1. Etap olarak orada 10-12 yaş grubu yetişkin ağaçlarla, ağaçlandırma çalışması yapacağız. Adanın tamamı 900 dönüm, biz ilk etapta 160 dönümünü ağaçlandıracağız. Burada yapay bir ürün olmayacak, ticari faaliyetler de az olacak. Avrupa'da kişi başına düşen yeşil alan 10 metrekaredir ve Beylikdüzü bu ortalamayı yakalamıştır" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Beylikdüzü Ramis Uzun İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title