Haberler

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlamdan Açıklamalar

Ac Milan Takımının Çeşitli Ülkelerden Altyapısı İçin Seçtiği Futbolcu Kampına Tanju Çolak'la Katılan Ertuğrul Sağlam Yarın Top Başı Yapacak Takımında Transferleri ve Milli Takımın Bu Akşam Oynayacağı Almanya Maçını Değerlendirdi.

AC Milan Takımının çeşitli ülkelerden altyapısı için seçtiği futbolcu kampına Tanju Çolak'la katılan Ertuğrul Sağlam yarın top başı yapacak takımında transferleri ve milli takımın bu akşam oynayacağı Almanya maçını değerlendirdi.

Miniklerle bir araya gelen Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, basın mensuplarının transfer konusundaki sorularını yanıtlayarak Brezilyalı futbolcu Bobo için çok cazip bir teklif olduğunu, ancak henüz transferin netlik kazanmadığını açıkladı. ''Bobo değerli ve hiçbir antrenörün hayır diyemeyeceği bir oyuncu. Bu işten kulüp çok büyük menfaat elde ederse, çok cazip fiyatlar önerilirse biz o zaman Bobo'yu satmayı düşüneceğimizi söylemiştik. Nitekim öyle bir teklif oldu, fakat netlik kazanmadı.

Olursa, yani teklif devam ederse bu transferin olmasına izin veririz. Şayet istediğimiz düzeyde gerçekleşmezse de Bobo bizim istediğimiz, sevdiğimiz bir oyuncumuz ve önümüzdeki sezon da ondan faydalanmanın yollarını ararız'' dedi.

Bu arada Hırvat Milli Takımının golcü oyuncusu Klasnic ve Çek oyuncu Baros için herhangi bir girişimin olup olmadığı sorusunu yanıtlayan Sağlam, ''Bobo'nun transferinin olabileceğini de düşünerek o mevkide arayışlarımız devam ediyor. Ancak bu görüşmelerimizin olabilirliği sadece Bobo'nun transferiyle mümkün'' dedi.

Ertuğrul Sağlam: ''Geçen yıl eksikliğini hissettiğimiz, sıkıntı yaşadığımız mevkilere arayışımız oldu. O sıkıntıları giderecek kalitede oyuncuları kadromuza kattık diye düşünüyorum. Bu yılki transfer politikasında fazla yoğunluk yaşamadan, fazla oyuncu değişikliği yapmadan, bundan sonraki dönemde istediğimiz kadro istikrarının oluşması açısından çok fazla oyuncu almadık. Gelen oyuncuların en kısa zamanda adaptasyon sürecini geçirip takıma katılacağını düşünüyoruz. İnanıyorum ki çalışma dönemimiz sonunda öncelikle UEFA Kupası'nda taraftarımızı ve ülkemizi mutlu edecek sonuçları alacağız, daha sonra da hepimizin istediği ligdeki başarıları kazanmaya çalışacağız.'' dedi.

Çarşı taraftar grubu ile ilgili soruyu cevaplayan Sağlam: ''Çarşı Beşiktaş'ın çok önemli bir gerçeği. Çarşı'nın ortadan kalkmasını hiçbir Beşiktaşlı istemez veya kabul etmez. Ben bundan sonraki dönemlerde ilgililerin, yetkililerin gereken girişimi yapacağını düşünüyorum'' dedi.

A Milli Futbol Takımı'nın bu akşam oynayacağı Almanya karşılaşmasıyla ilgili görüşlerini de dile getiren Sağlam: ''Milli takımımız hepimize büyük mutluluklar yaşattı. Bu akşam da devam edeceğine inanıyorum. Tüm ülke insanı gibi ben de onlar için dua edeceğim'' dedi.

(ESE-ERS-ERS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title