Haberler

Beren Saat 'Kösem Sultan' Rolü İçin Hazırlıklara Başladı

Güncelleme:

'Kösem' rolü için bölüm başı ücrette yapımcıyla anlaşan Beren Saat, Los Angeles tatilinde yeni rolü için kitaplar okuyarak hazırlık yapıyor.

Beren Saat, 'Muhteşem Yüzyıl - Kösem' dizisinde yapımcı Timur Savcı'yla bölüm başı ücrette anlaşınca, çalışmalara başladı. Aylardır süren konuşmalardan sonra yapımcıyla el sıkışan Saat, ABD'nin Los Angeles şehrinde eşi Kenan Doğulu'yla yaptıkları tatilde Kösem Sultan için yazılan kitapları okumaya başladı.

KÖSEM SULTAN'IN HAYATINI OKUYOR

Canlandıracağı 'Kösem Sultan'ın hayatını ve o döneme ait kitapları okumaya başlayan Saat, zamanla çalışmalarını hızlandıracak.

İLK 8 BÖLÜMDE OLMAYACAK

Dizinin ilk sekiz bölümünde 'Kösem Sultan'ın çocukluğu ekrana geleceği için yer almayacak olan Saat, Los Angeles'tan İstanbul'a geldikten sonra kitapların yanı sıra farklı bir çalışma içine girecek.

DENEME ÇEKİMLERİ YAPACAK

Yapımcı Timur Savcı, dizide başrol oynayacak Saat için tarih uzmanlarıyla anlaşacak. Saat, kitaplarla birlikte diziye tarih uzmanlarıyla, hazırlanmaya devam edecek. Diziye gireceği iki bölümden önce de Saat'in, kamera karşısına geçerek deneme çekimlerine başlayacağı öğrenildi. Dizide 'Safiye Sultan'ı canlandıracak Hülya Avşar da tarih uzmanıyla hazırlıklarına devam ediyor.

SOSYAL MESAJ VERMEYİ BIRAKTI

Uzun süredir Türkiye'nin gündemini işgal eden hemen her konuda görüş bildiren, kadın haklarından siyasete kadar birçok konu üzerine uzun yazılar kaleme alan Beren Saat'in son terör olaylarına karşı sessiz kalması tepki çekmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kösem Sultan Timur Savcı Los Angeles Beren Saat Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Sur Belediye Başkanı kim? Adnan Örhan kimdir, kaç yaşında? Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi!
500

Yorumlar (104)

Berna:

Keske Meryem Uzerli oynasaydi!! Beren Saat yuzunden diziyi izlemiycem!!

30
10
yanıtYanıtla
sena:

inşallah reytinge kurban gider dizin

31
8
yanıtYanıtla
Berna:

Birazcik akli olan bu kadinin dizisini izleyip reyting kazandirmaz!!!

34
5
yanıtYanıtla
f:

bu pkk''lı kadına halen rol veriliyor ya pesss doğrusu!!!!

26
6
yanıtYanıtla
seda:

bu ülkede verilir arkadaşım biz duyarlı vatandaşlar olarak izlemeyip izlettirmeyeceğizzz

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

hdp ye oy verdiğini açıklayan, her konuda tepkisini gösterip şehit askerlerimize susan bu vatan hainini oynatan dizi yapımcısına da kanala da. . izlemeyip izlettirmeyeceğiz

23
9
yanıtYanıtla
ÜSTĞMEN:

YANİ DEMİRTAŞ BUNA BEREN SAATE PARA VERMİŞ OY TOPLASIN HDP YE DİYEE

yanıt1
yanıt2
göknur:

millet olarak birazcık gururumuz varsa bu kadının oydadığı dizi izlenmemeli

23
7
yanıtYanıtla
S.H.:

HATTA BENCE BU KADINI VE OYNAYACAGI BUTUN DIZILERI PROTESTO ETMELIYIZ!!!

22
7
yanıtYanıtla
D.Y.:

Bu kadin teroristleri desteklesin, biz aptallar da bunun dizisini izleyip para kazandiralim!!

23
6
yanıtYanıtla
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title