Haberler

Belgrad'ta Halkalanan Akbabayı, Kahramanmaraş'ta Çobanlar Buldu

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'ta halkalandığı tespit edilen kızıl akbaba, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde çobanlar tarafından bulundu.

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'ta halkalandığı tespit edilen kızıl akbaba, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde çobanlar tarafından bulundu.

İlçeye bağlı Ulubahçe Mahallesi'nde hayvan otlatan çobanlar, arazide uçamayan akbaba buldu.

Çobanların durumu bildirmesi üzerine bölgeye gelen Doğa Koruma ve Milli Parklar Kahramanmaraş Şube Müdürlüğü ekipleri hayvanın kızıl akbaba olduğunu belirledi.

Belgrad'ta halkalandığı tespit edilen kızıl akbaba, ekipler tarafından koruma altına alınarak Kapıçam Tabiat Parkı içerisindeki keklik üretim istasyonuna götürüldü.

Akbaba, burada gerekli tedavi ve bakımlarının ardından doğaya salınacak.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Çobanlar Belgrad 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır?
500

Yorumlar (20)

yeni türkiye:

konyada akbaba cok. hüloogggg diyorlar.

35
4
yanıtYanıtla
konya:

konya kadar taş düşşün tepene çakal

yanıt7
yanıt20
dağlı:

konyalıdan kuyruk acınmı var lan dingil

yanıt2
yanıt7
Dürbünlü:

avcılık yasaklansın..almanyada yaban hayvanları şehir kıyılarına kadar geliyorlar..hiç kimsede onları avlamıyor..biz neden avlıyoruz..bu durum aslaa bize hiç yakışmıyor.

19
1
yanıtYanıtla
Alfa Romeo:

dürbünün camlarını bir sil kardeş.

yanıt0
yanıt4
kemal:

aynen dostum

yanıt0
yanıt0
Tr:

Dürbünlü çok sallıyorsun be. Biz de kırk yıldır Avrupa’da yaşıyoruz. Hiç öyle senin anlattığın gibi şeyler yok. Hastaneler falan filan da hiç o kadar modern değil. Ayrıca çok meraklıysan dön Almanya ya

yanıt3
yanıt0
Yeşim:

Sen galiba başka bir Almanya’da yaşıyorsun. Uydurma

yanıt3
yanıt0
HAMİT:

Külliyen yalan 40 seneden beri Almanyada yaşıyorum daha şehir kıyılarında yabani hayvan görmedim.

yanıt0
yanıt0
TÜRK HALKI:

vallahi cok sansliymis AKBABA bizde hiyar cok iyiki vurup düsüemdiler hayvancagizi

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title