Haberler

Belediye Çalışanlarına Rekor Zam

Güncelleme:

Hizmet dönemi boyunca doğru ve etkin bir yönetimle belediye gelirlerini artıran Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, belediye çalışanlarının maaş ve sosyal haklarında çok büyük iyileştirmeler yaptı.

Bu kapsamda belediye personeline göreve geldiği günden itibaren rekor seviyede zamlar yaparak, yaşam standardını artıran Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ten, belediye işçilerine bir müjdeli haber daha geldi. Şimdiye kadar işçilerin maaşlarında 11+11 ve 13+13 artış sağlayan Başkan Ürgüp, Hizmet İş Sendikası ile yapılan görüşmeler neticesinde birinci yıl yüzde 14, ikinci yıl ise yüzde 13 olarak yine rekor seviyede bir artış müjdesi verdi.

ÇALIŞANLARDAN BAŞKAN ÜRGÜP'E YOĞUN TEZAHÜRAT

Sendikayı ziyaret ederek Şube Başkanı Nihat Şimşek ve sendika üyesi belediye işçileriyle bir araya gelen Başkan Ürgüp, yoğun bir kalabalık tarafından alkışlarla karşılandı. Burada Başkan Ürgüp'e teşekkür eden şube Başkanı Şimşek, yerel seçimlerde başarılar dileyerek sözleşmenin detayları hakkında sözü kendisine bıraktı.

'MAAŞLARA YÜZDE 14 ZAM YAPTIK'

Göreve geldiği günden itibaren maaşlar, ikramiyeler ve promosyonlarda zam yapıldığı gibi hiç bir gecikme olmadan ödendiğinin altını çizerek sözlerine başlayan Başkan Ürgüp; "Ben memur, işçi ve Özbelsan personelimize güveniyorum. Hepiniz görevinizi layıkıyla yerine getiriyorsunuz. Bu manada birinci yıl 14, ikinci yıl 13 oranında zammı veriyoruz, hayırlı uğurlu olsun. Güle güle harcayın, Allah çoluk çocuğunuzla sağlıklı ve huzur içinde yemeği nasip etsin" şeklinde konuştu.

'BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN'

Verilen zammı büyük bir sevinçle karşılayan işçiler ise Başkan Ürgüp'e teşekkür ederek; "Maaşlarımız, ikramiyelerimiz
yatmış mı, veriliyor mu, verilmiyor mu, artık takip etmiyoruz. Eskiden bunu yaşıyorduk. Alacaklarımız konusunda size çok teşekkür ediyoruz. Haberimiz dahi olmadan yatırılıyor. Önceden sürekli sendikalara, diğer yerlere gidip sorardık. Artık bunu yaşamıyoruz, sağ olsun" ifadelerini kullandılar.

Çıkışta tek tek tokalaşarak Başkan Ürgüp'e teşekkür eden işçiler hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nihat Şimşek Nevzat Doğan Sivas Ürgüp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title