Haberler

Behzat Ç.'de dikkat çeken "dinozor" göndermesi!

Güncelleme:

6 yıl aradan sonra muhteşem bir dönüş yapan fenomen dizi Behzat Ç.'nin son bölümündeki Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e "dinozor" göndermesi dikkat çekti.

Yaptığı göndermelerle bir dönem yayından kaldırıldığı iddia edilen sevilen dizi Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi son bölümünde, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yaptırdığı dinozor heykellerine atıf yapılması dikkat çekti.

İZLEYENLERİN DİKKATİNDEN KAÇMADI

Söz konusu sahnede Memduh Başkan ve Ercüment Çözer karakterleri arasında geçen "Hani dinozorları kaldırmışlardı başkan. Bir tane var biliyorum neresi olduğunu" diyaloğu izleyenlerinin dikkatlerinden kaçmadı.

Behzat Ç.'de dikkat çeken Melih Gökçek'e dinozor göndermesi!

Behzat Ç.'de dikkat çeken Melih Gökçek'e dinozor göndermesi!

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Ayrıca BluTV özel yapımı olarak ekranlara geri dönen 'Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi'nin yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. Dizinin 4. bölümünde Behzat Ç.'nin geçmişiyle bugün arasında sıkışıp kaldığı anlar ona zorlu anlar yaşatacak.

Behzat Ç.'de dikkat çeken Melih Gökçek'e dinozor göndermesi!

NEFESLER TUTULACAK

İnter Medya'nın yapımcılığını üstlendiği ve Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde yer aldığı dizide Behzat'ı iki aşk arasında zorlu bir sınav da bekliyor. Savcı Esra'yı (Canan Ergüder) yıllar önce kaybetmesine rağmen aşkını hala hayal dünyasında güçlü bir şekilde yaşaması, Behzat'ın Defne'yle (Ahu Türkpençe) arasındaki iletişimi de etkileyecek. Sürekli gördüğü halüsinasyonlar, Behzat'ın hayatına devam etmesini zorlaştırırken, kızı Şule'yle (Ayça Eren) yüzleştiği dakikalarda nefesler tutulacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Melih Gökçek Ankara Hani Haberler

500

Yorumlar (15)

UFUK:

o eski dönemler melihli dönemler rezaletti zaten behzat bey hatırlatmayın

12
5
yanıtYanıtla
YİGİT:

REFAHA MI ERDİN SUSAK

yanıt1
yanıt2
adsadsad:

ankarayı ankara yapmış adam adam görevd değil ama hala zorunuza gidiyor adamın ankarayı yüceltmesi pisliktiniz lan :D

3
11
yanıtYanıtla
ANTİ ÇAPULİST:

ŞİMDİ DİNAZORUN TİREX ÇEŞİDİ OLAN MAFYA MANSUR GELMİŞ

5
6
yanıtYanıtla
Hicham el Guerrouj:

''Dinazor'' değil dinozor, ''Tirex'' değil T-rex Sayın Anti Çapulist. Önce yazmayı öğren, sonra ahkâm kes.

yanıt0
yanıt0
Kibrit:

Bahsedilen bölümde geçen çocuk tacizi, ağzından Allah lafı düşmeyen bir sapık, attığı bir tweet yüzünden hapis yatmış birey, aptal mahalle baskısı dikkatinizi çekmedi ama en önemli gönderme dinazordu öyle mi ? Cehalet ne güzel şey ya. En kötü gazeteci olup internet haberi yaptırıyorlar. Dikkat çeken detaya bak DİNAZOR, şaka gibi.

10
0
yanıtYanıtla
GLN:

YEÖİM EDERİM TİKSİNİYORUM BU DİZİDEN BOŞANDIĞIM EŞİM VE KIZ KARDEŞİ KENDİNİ BEHZAT Ç SANIYORDA

1
8
yanıtYanıtla
ANTİ ÇAPULİST:

BEHZAT ÇÖP.

4
5
yanıtYanıtla
Hicham el Guerrouj:

Çöp değil o, sen anlayamazsın. Kavak Yelleri, Muhteşem Yüzyıl, Erkenci Kuş gibi kaliteli(!) dizileri izlemeye devam et. Hatta üstüne Hadise, Reynmen, Ben Fero, Aleyna Tilki falan dinle. . .

yanıt1
yanıt0
Arif:

Baskentimiz ankaranin mega köy oldugu eski günleri hatirlatirim nankörler yaziklar olsun size aydin bozuntulari

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title