Haberler

Bedrettin Dalan'ın Ablası Yaşar Dalan Toprağa Verildi

Beyin ve kalp damarlarındaki rahatsızlık nedeniyle bir süredir tedavi altında tutulan ve önceki gün hayatını kaybeden Yaşar Dalan'ın cenazesi, Aydın'ın Germencik ilçesinde defnedildi.

"Ergenekon" davasında hakkında yakalama kararı bulunan Bedrettin Dalan'ın Aydın'ın Germencik ilçesinde ikamet eden ablası Yaşar Dalan'ın (84) cenazesi toprağa verildi.

Beyin ve kalp damarlarındaki rahatsızlık nedeniyle bir süredir Aydın Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulan ve önceki gün hayatını kaybeden Yaşar Dalan için Germencik İstasyon Camisi'nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi.

Yaşar Dalan'ın cenazesi, burada kılınan cenaze namazının ardından Hıdırbeyli Mezarlığı'ndaki aile kabristanında defnenildi.

6 Ocak 2009'da yapılan 10. dalga operasyonu sırasında yurt dışına çıkan ve bir daha geri dönmeyen İstanbul Büyükşehir Belediye eski başkanı Bedrettin Dalan'ın katılmadığı cenaze töreninde oğulları Barış ve Burak Dalan hazır bulundu.

Törene Yaşar Dalan'ın diğer kardeşleri, Germencik Belediye Başkanı Ahmet Yavaşoğlu ile İstanbul Yeditepe Üniversitesi'nden yetkililer de katıldı.

Öte yandan sağlığında talep etmesi nedeniyle Dalan'ın tabutunun üzerine Türk Bayrağı örtüldü. - Aydın

Kaynak: AA / Güncel

Aydın Devlet Hastanesi Bedrettin Dalan Germencik İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title