Haberler

Bayburt'ta Kaybolan AA Muhabirine Hakaret Eden Bir Kişi Gözaltına Alındı

Gaziantep'te sosyal medya hesabından, 8 gün önce görev sırasında uçuruma düşerek kaybolan AA Bayburt muhabiri Abdulkadir Nişancı ile ilgili hakaret ve nefret söyleminde bulunduğu tespit edilen Fatih Kılıçparlar gözaltına alındı.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca, Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını izlerken Derebaşı virajlarında bastığı kar kütlesinin kopması sonucu uçuruma düşen AA Bayburt muhabiri Abdulkadir Nişancı'ya, Twitter hesabından hakaret ettiği ve nefret söyleminde bulunduğu belirlenen Fatih Kılıçparlar hakkında soruşturma başlatıldı.

EVİNDE GÖZALTINA ALINDI

Soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan Kılıçparlar, İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince Şahinbey ilçesi Perilikaya Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alındı.

Sağlık kontrolünden geçirilen Kılıçparlar, emniyete götürüldü.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Gaziantep Bayburt 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (36)

İNSAN OLUN:

GİDEN KAYBOLAN CANDIR.ÇALIŞTIĞI KURUMLA YARGILAMAK İNSANLIK DIŞIDIR.HERKES EKMEĞİNİN PEŞİNDE. ŞEHİT OLAN ASKERLERİMİZE DE ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA SABIRLIKLAR.

31
4
yanıtYanıtla
Osmanli:

AA muhabiri tarafsizmiydi..ona göre yorum yapacam

11
22
yanıtYanıtla
papazson:

Sen insan mısın ona göre yorum yapcam

yanıt10
yanıt4
MEÇHUL ASKER:

Tezgah maliydi parayi basana çalişir AA yandaştir hepsi akp lidir aksini iddia eden çiksin oyüzden bize ne akp ye yaranmak için geberdi gitti pis suratli okadar

yanıt1
yanıt1
Leyla58:

Görevini yapan gazeteciye ayrı Şehitlerimize ayrı üzüldüm İnsan olmak bunu gerektirir Allah rahmet eylesin

32
1
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Ulan ALLAH belanizi versin...bir insanin hayati söz konusu burada insanliktan zerre kadar nasibini alamamiş zeka sorunlularin yorumlarina bakiniz...soruyorum bir gün bizimde basimiza böyle bir aci olayin gelmiyeceginin garantisi varmidir..,insan olun insan...!

23
8
yanıtYanıtla
MEÇHUL ASKER:

Sizden olan insan sizden olmayani insandan bile saymiyorsunuz reziller

yanıt8
yanıt4
POS BIYIKLIYIM AMA AK PARTİLİYİM:

Ak parti kazanacak

12
19
yanıtYanıtla
ece:

şimdi haberlerde pkk ile akp tekrar görüşmeye başladığını yazıyor

yanıt3
yanıt2
UFUK:

muhabiri ararken iki asker şehit oldu işte ben buna üzülürüm

24
7
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title