Haberler

Ivkovic: Hak Ederek Kazandık

Güncelleme:

Pınar Karşıyaka'yı 91-87 yenen Anadolu Efes'in Başantrenörü Dusan Ivkovic, rakiplerinin iyi ve agresif oyununa karşı hak ederek kazandıklarını söyledi.

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 5. haftasında Pınar Karşıyaka'yı 91-87 yenen Anadolu Efes'in başantrenörü Dusan Ivkovic, rakiplerinin iyi ve agresif oyununa karşı hak ederek kazandıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ivkovic, bugüne kadar Pınar Karşıyaka ile oynadıkları tüm maçların çok zorlu ve basketbol açısından çok kaliteli bir seviyede geçtiğini belirtti.

Deneyimli başantrenör, karşılaşmada dengeli oynadıklarını vurgulayarak, "Hücum açısından iyi bir performans gösterdik ancak savunma performansımızı arttırmamız gerektiğini düşünüyorum. Pınar Karşıyaka iyi ve agresif oyun yapısına sahip bir takım ama biz bugün kazanmayı hak ettik" diye konuştu.

Anadolu Efes'in genç oyuncusu Cedi Osman ise bu maçın rakipleri kadar kendileri açısından da önemli olduğunu ve oyunu kontrol altında tuttuklarını aktardı.

Pınar Karşıyaka cephesi

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, kendilerinin de kazanabileceği bir maçta Anadolu Efes'in galip geldiğini söyledi.

İyi bir maç oynandığını dile getiren Sarıca, "Böylesine önemli hedeflerle kurulmuş bir takımı, kendi sahasında son topa kadar zorlamak, bizim için önemliydi. Anadolu Efes'i tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Pınar Karşıyakalı basketbolcu Can Altıntığ da maçın bazı bölümlerinde hatalar yaptıklarını ve Anadolu Efes gibi bir takıma karşı bu hataları yapmanın bedelinin ağır olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Pınar Karşıyaka Dusan Ivkovic Anadolu Efes Ufuk Sarıca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title