Haberler

Başkent'te Elektrik Kesintisi

Dağıtım Şebekelerinde Önceden Planlanan Yıllık Periyodik İşletme, Bakım, Onarım ile Elektrik Şebekesinde Tesis ve Trafo Çalışması Nedeniyle 11-13 Şubat Tarihleri Arasında Ankara'nın Bazı Yerlerinde Elektrik Kesintisi Uygulanacak.

Dağıtım şebekelerinde önceden planlanan yıllık periyodik işletme, bakım, onarım ile elektrik şebekesinde tesis ve trafo çalışması nedeniyle 11-13 Şubat tarihleri arasında Ankara'nın bazı yerlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, elektrik kesintisinin olacağı yerler, gün ve saatleri şöyle:

Şereflikoçhisar'da, 11 Şubat Pazartesi günü 08.00-13.00 saatleri arası; İstiklal ve Sanayi mahalleleri.

Mamak'ta, 13 Şubat Çarşamba günü 09.00-12.00 saatleri arası; Elmadağ ilçesi ve köyleri, Hasanoğlan, Lalahan, Yeşildere beldeleri, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Elmadağ Tesisleri, BAŞTAŞ, Yibitaş, Rumeli çimento fabrikaları, Barutsan, Elroksan, Roketsan, Nitrosan, Radsan, TT Radyolink, Mis Süt, Samsun yolu Kayaş Elmadağ arası tesisler.

Sincan'da, 13 Şubat Çarşamba günü 01.00-03.00 saatleri arası; Etimesgut İlçesi İstasyon Mahallesi, Kazım Karabekir, Süvari, Alsancak, 30 Ağustos, Piyade ve Elvan mahalleleri.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title