Haberler

Başkanı Eşkinat Meslek Odaları Başkanları ile Kahvaltıda Buluştu

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Yelken Kulübü’nde meslek odalarının başkanlarını kahvaltıda ağırladı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Yelken Kulübü'nde meslek odalarının başkanlarını kahvaltıda ağırladı.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay başta olmak üzere tüm meslek odaları temsilcilerinin hazır bulunduğu kahvaltılı toplantıda Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Özocak, belediyenin 2014 yılından bu yana gerçekleştirdiği faaliyetleri özetleyen bir sunum yaptı.

Eşkinat yeni projeleri anlattı

Sunumun ardından söz alan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, üç yıllık süreçte gelinen noktayı ve bundan sonrası için planlanan çalışmaları aktardı. Toplantının ilerleyen bölümlerinde oda başkanlarına söz veren Eşkinat, başkanların talep ve önerilerini dinledi.

Toplantıda ayrıca oda başkanları ile her ay düzenli olarak bir araya gelinmesi ve Süleymanpaşa'nın geleceğine yönelik ortak projeler geliştirilmesi karara bağlandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekrem Eşkinat Süleymanpaşa Cengiz Günay Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title