Haberler

Başkan Ünver'den, 'Aşk ve Mavi' Setine Ziyaret

NEVŞEHİR Belediye Başkanı Hasan Ünver, aTV'de yayınlanan ve sanatçı Emrah'ın, Burcu Kıratlı ile birlikte başrolünü paylaştığı 'Aşk ve Mavi' dizisinin setini ziyaret ederek sanatçılarla bir süre görüştü.

NEVŞEHİR Belediye Başkanı Hasan Ünver, aTV'de yayınlanan ve sanatçı Emrah'ın, Burcu Kıratlı ile birlikte başrolünü paylaştığı 'Aşk ve Mavi' dizisinin setini ziyaret ederek sanatçılarla bir süre görüştü.

Çekimlerinin yapıldığı Nevşehir'in Göre beldesindeki Hill Otel'deki seti ziyaret eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, fenomen haline gelen dizinin bölge turizmine de önemli katkılar sağlayacağını belirtti. Hill Otel işletmecisi işadamı Musa Ertaş ile bir süre görüşen Belediye Başkanı Hasan Ünver, dizinin teknik ekip sorumluları ile birlikte seti ziyaret ederek burada sanatçı Emrah ve Burcu Kıratlı ile de bir süre görüştü. Dizinin izleyicilerden aldığı olumlu tepkilerden oldukça memnun olduklarını belirten Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, başrol oyuncusu Emrah ile yaptığı görüşmede, artık onu da bir Nevşehirli gibi gördüklerini ifade etti. Dizi ekibine teşekkür eden Belediye Başkanı Ünver, dizinin Kapadokya bölgesinin tanıtımına da önemli katkılar sağladığını ifade etti.

Aşk ve Mavi dizisinin başrol oyuncu Emrah da, büyülü görüntüleri ile sadece ülke insanları için değil, tüm dünya insanlarının hayranlıkla izlediği Kapadokya bölgesinde bu diziyi çektikleri için büyük bir mutluluk duyduklarını dile getirerek, ziyaretinden dolayı tüm ekip arkadaşları adına Belediye Başkanı Hasan Ünver'e teşekkür etti.

- Nevşehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burcu Kıratlı Hasan Ünver Musa Ertaş Nevşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title