Haberler

Başkan Keskin, Muhtarlarla ve Yıldırımlılar Derneği ile Bayramlaştı

Bursa'nın Yıldırım İlçesi Belediye Başkanı Özgen Keskin, Yıldırımlılar Derneği ve Yıldırım Muhtarlar Derneği, Ramazan Bayramı'nın İkinci Gününde Bir Araya Gelerek Bayramlaştı.

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Belediye Başkanı Özgen Keskin, Yıldırımlılar Derneği ve Yıldırım Muhtarlar Derneği, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde bir araya gelerek bayramlaştı.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'in ev sahipliğinde Yıldırım Belediyesi Hizmet binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Emin Tutan, AK Parti İlçe Başkanı Mümin Demir, Belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, belediye personeli, muhtarlar, yöre dernekleri, sivil toplum dernekleri ve çok sayıda Yıldırımlı katıldı. Birlik ve beraberliğin sergilendiği törende Yıldırımlılar Derneği Başkanı Dursun Ali Kurban, Yıldırımlılık bilincini geliştirmek

amacıyla Yıldırım'daki tüm yöre derneklerinin katılımıyla Başkan Keskin önderliğinde kurulan Yıldırımlılar Derneği'nin başarılı çalışmalara imza attığını belirtti.

Başkan Keskin ise, "İlçe sınırları içinde faaliyet gösteren 35 yöre derneğini tek çatı altında topladık. Amacımız birlik beraberlik içinde ilçemize ve yöre halkımıza daha çok ve daha kaliteli hizmet edebilmektir. Bu amaç doğrultusunda dernekler, muhtarlar ve sivil toplum örgütleriyle bir uyum içinde" dedi.

(RF-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title