Haberler

Başkan Altınok Öz'e Çoşkulu Mazbata Töreni

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Kartal Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Op. Dr. Altınok Öz, coşkulu bir törenle mazbatasını aldı.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Kartal Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Op. Dr. Altınok Öz, coşkulu bir törenle mazbatasını aldı.

Yerel seçimlerde Kartal Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Op. Dr. Altınok Öz, Başkan Altınok Öz, mazbatasını binlerce Kartallının katıldığı törende Kartal İlçe Seçim Kurulu Başkanı Naciye Fisun Çağlar'ın elinden aldı. Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törene Başkan Altınok Öz'ün eşi Feray Öz, kızı Zeynep Öz'ün yanısıra CHP İstanbul Milletvekili Sedef Küçük, CHP İl Başkan Yardımcıları Özgür Nas, Doğan Çakmak, İl Saymanı Ümran Köksüz, CHP İlçe Başkanı Kamer Gök ve ilçe yöneticileri, yeni Meclis Üyeleri ve binlerce Kartallı katıldı.

Başkan Altınok Öz, mazbata töreni sonrası yaptığı konuşmada kendisini yalnız bırakmayan ve destek olanlara teşekkür etti. "Herkesin ve her kesimin Belediye Başkanı olmaya devam edeceğim" diyen Başkan Öz, "Oylarımız sayıldı, oylarımız sayıldıkça arttı. Biraz daha sayılsa daha da artacaktı. Seçim süresi boyunca, seçim günü, sonraki günler ve geceler çalışan sizlere teşekkür ediyorum. 5 yıl boyunca 28 müfettiş yolladılar, bir şey bulamadılar. Son gece yüz bin tirajlı sahte bir gazete ile lekelemeye kalktılar, gereken cevabı halk verdi. İnşallah ders almışlardır. Umuyorum ki doğruluğu, dürüstlüğü ve iş ahlakını öğrenirler" şeklinde konuştu.

6 aydır sustuğunu ifade eden Başkan Altınok Öz, "Bundan sonra sosyal belediyeciliğin ve iş ahlakının gereği neyse yapılacaktır. Kimse bizim ötekimiz değildir ama kendisi öteki olmayı tercih edenler de vardır. Benim Belediyedeki çalışmalarımda hiçbir yanlışım olmadı ancak bir tek yanlışımız oldu. Yaptıklarımızı, hizmetlerimizi yeterince duyuramadığımızı gördüm. Bundan sonra yaptıklarımızı daha doğru anlatacağız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bülent Ecevit Altınok Öz Zeynep Öz Kartal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title