Haberler

Başbakanlık Müsteşarı Ala, Diyarbakır Heyetini Kabul Etti

Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya Başkanlığındaki 17 Sivil Toplum Kuruluşu Yöneticisini Kabul Etti.

Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya başkanlığındaki 17 sivil toplum kuruluşu yöneticisini kabul etti.

Yeni Başbakanlık Binası'nda gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Diyarbakır Baro Başkanı Sezgin Tanrıkulu, bugünkü görüşmeden de işi olduğu gerekçesiyle erken ayrıldı. Başbakanlık'tan ayrılırken gazetecilerin sorularını cevaplayan Tanrıkulu, dün Başbakan Erdoğan ile yaşadığı gerginliğin bugünkü görüşmede ele alınmadığını söyledi. Başbakan Erdoğan ile karşılaşmadığını belirten Tanrıkulu, "Daha önce Efkan Bey'den randevu almıştık. Nezaket ziyaretinde bulunduk" diye konuştu.

Tanrıkulu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yapacakları görüşmenin ardından bir açıklama yapacaklarını da söyledi. Bir gazetecinin "AB Komisyonu Başkanı Barraso ile görüşecek misiniz?" sorusu üzerine Tanrıkulu, "Sayın Barraso İstanbul'da sivil toplum kuruluşlarıyla görüşecek. Ben de gidersem görüşeceğim" karşılığını verdi.

Heyet başkanı Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya ise ziyaretlerinin resmi değil nezaket ziyareti olduğunu kaydetti.

(DA-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title