Haberler

Başbakan Erdoğan, Abant'ta Tatil Yapmadığını Söyledi

Bolu'nun Mudurnu İlçesinde Cuma Namazı Sonrasında Belediyeyi Ziyaret Eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Belediye Çıkışında Gazetecilerin Sorularını Yanıtladı.

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde cuma namazı sonrasında belediyeyi ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, belediye çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Adana'da bir özel hastanenin yanan iki çocuğu tedavi etmemesiyle ilgili bir soruya, konuyla ilgili gerekli çalışmanın yapıldığını söyledi. Erdoğan, çocukların tedavi için İstanbul'a getirildiklerini belirterek, burada da sonuç alınamaması halinde çocukların tedavisi için başka çareler aranacağını ifade etti.

Kamer Genç'in, AK Partili Milletvekilleri tarafından tartaklandığı iddialarına da yanıt veren Erdoğan, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını belirterek, "Milletvekillerimizin şiddetle işi olmaz. Ancak O milletvekilinin her harekete şiddet içeriklidir" dedi.

Abant'ta tatilinin nasıl gittiği ile ilgili bir soruya ise Erdoğan, tatil yapmadığı şeklinde cevap verdi. Erdoğan, "Abant'a tatil yapmaya gelmedim. Üç gündür burada da çalışmalarımı sürdürüyorum. Eşim ve kızlarım da bu esnada yanımda. Gazeteciler neredeyse tülün arkasına kadar çekecekler. Dünyanın başka bir yerinde böyle bir şey yok. Birbirimize daha saygılı olmalıyız" dedi.

Erdoğan, açıklamalarının ardından Mudurnu'dan, Abant Köşkü'ne dönmek üzere ayrıldı.

(CG-AK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title