Haberler

Bacaklarını kurtlar yiyen talihsiz vatandaş, yetkililerden yardım istiyor

Güncelleme:

Bartın'da 6 çocuk babası Sabri Reisoğlu, fil hastalığı nedeniyle zor günler geçiriyor. İki bacağının çürümesinden dolayı evinden dışarı çıkamayan Reisoğlu, " Kokudan ve bu kurtlardan herkes rahatsız oluyor. Evime kimse misafirliğe yada bakmaya gelemiyor" dedi.

Bartın'da, fil hastalığı teşhisi konulan Sabri Reisoğlu (65), köydeki evine hapsoldu. Sabri Reisoğlu her geçen gün şişen ayakları nedeniyle sıkıntı yaşarken, tedavi görmek için yardım istedi.

Bartın Karaköyşeyhler Köyü'nde yaşayan çiftçi 6 çocuk babası Sabri Reisoğlu, 3 yıl önce bacaklarındaki şişlikten dolayı İstanbul, Karabük ve Ankara'daki hastanelerde tedavi oldu. Fil hastalığı teşhisi konulan Sabri Reisoğlu'nun tedavisi için 40 bin TL para istendi. Ancak maddi gücü olmayan Sabri Reisoğlu köyüne dönmek zorunda kaldı. 6 aydır çaresiz bir şekilde evde bekleyen Sabri Reisoğlu'nun ihtiyaçlarını eşi Nazife Reisoğlu (60) ve oğlu Özkan Reisoğlu (24) karşılıyor. Üşüyen Sabri Reisoğlu'nun odasında yaz kış soba yakılıyor. İki bacağının çürümesinden dolayı ağır bir koku altında olan evde sürekli parfüm kullanılıyor. Sabri Reisoğlu'nun bacaklarını zaman zaman kurtlar yerken, eşi su tutarak kurtçukların dökülmesini sağlıyor.

Bacaklarını kurtlar yiyen talihsiz vatandaş, yetkililerden yardım istiyor

"AYAKLARIMIN HER YERİ DELİK DEŞİK"

Çaresiz şekilde eve hapsolan Sabri Reisoğlu, "Hiç uyuyamıyorum, yatamıyorum. Durumum çok kötü, hastanelere gittim, para istediler. Her yere gittim ama parasızlıktan tedavi bulamadık. Eve hapsoldum. Ev çok kötü kokuyor. Ayaklarımın her yeri delik deşik, kurtlar yiyor, ayaklarımı mahvettiler. Kokudan ve bu kurtlardan herkes rahatsız oluyor. Evime kimse misafirliğe yada bakmaya gelemiyor. Bana yardım etmelerini istiyorum. Artık dayanacak gücüm kalmadı" dedi.

Bacaklarını kurtlar yiyen talihsiz vatandaş, yetkililerden yardım istiyor

"BU YAZ HER GÜN KURT TEMİZLEDİM"

Nazife Reisoğlu ise, "Evimin her yerini kurtlar bastı. Artık ben bunaldım. Eşimin bacaklarını sürekli kurtlar yiyor. Geçtiğimiz aylarda Bolu'ya gittik. Akıntıyı temizlediler. Ama Ankara'daki hastanede bacakları kesilecek. Sonra İstanbul'a gittik. Fizik tedavisi görecektik. Akıntı başladı, yine çözüm olmadı. Sonra bizi eve gönderdiler. Bu yaz her gün kurt temizledim. Ev çok kötü kokuyor. Ne yapacağımızı şaşırdık" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Ankara Bartın Haberler

500

Yorumlar (87)

Celyos:

Böyle devlet mi olur kardeşim yazıklar olsun

82
33
yanıtYanıtla
Hassas:

Devlet diyorsun devlet sensin benim hepimiz devletiz haberi yeni görüyor olayı böyle devlet olmaz olsuna bağlıyorsun. Önce biz ne yaptık bu kişi için diye sorgula kendini sonra içinden geçenleri yansıt.

yanıt15
yanıt14
Egemen:

Devlet ne yapıversin? Ne istersin mesela?

yanıt4
yanıt18
ahmethakan:

Devlet kim canlı mı? sensin benim biziz. ne yaptın, ne yapıyoruz, en son kime sadaka verdin, gülümsedin selam verdin?

yanıt2
yanıt7
Black sword:

Şehir hastanesi yaptik, en donanımlı, yetenekli (!) asistan hocalarla, şirkete hasta garantisi verdik, alamanya bizi gısgani, size hasta yolliyelim, biz yapamik sağlıkta deyiii!

103
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

NE PARASI YA ÖZEL HASTANEYE GİTMİŞTİR. BU ŞEKİLDE HASTANEDE BİR SÜRÜ HASTA VAR. KENDİ GÖZLERİM İLE ŞAHİT OLDUM. Bİ DE AİLE TEMİZ DEĞİL TABİİ KURT OLUR.

1
49
yanıtYanıtla
MERVE:

Bu tür çürümelerde kurtcukların oluşmasının aile temizliği ile bir alakası yoktur.! Çürüyen her yara detavi edilmeyince doğal olarak kurtlanmaya başlar.Böyle hastaların bakımı çok zordur.Lütfen boş konuşmayalım.Allah yardımcıları olsun.

yanıt30
yanıt0
YY:

YOL GÖSTER KARDEŞİM O ZAMAN VATANDAŞA

yanıt12
yanıt0
Black sword:

Ula dingil temizlikle ne alakası var şizofren ruhlu yaratık, trollük için yapmadığınız yok!

yanıt44
yanıt1
DJ BORİS BREJCHA:

SURİYELİLERE 35 BİN DOLAR AYIRMAYI BİLİYORSUNUZ 2023 GELSİN HESABINI SORACAĞIZ.

31
14
yanıtYanıtla
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title