Haberler

Banvit-Cez Basketball Nymburg Maç Sonu

FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3'üncü hafta maçının ardından Banvit ve Cez Basketball Nymburk antrenörleri açıklamalarda bulundu.

FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3'üncü hafta maçının ardından Banvit ve Cez Basketball Nymburk antrenörleri açıklamalarda bulundu.

Banvit oyuncularından Theodore, maçın kendileri için zor olduğunu, ancak ikinci yarıda iyi bir oyun ortaya koyarak maçı kazanmayı başardıklarını söyledi.

Banvit Baş Antrenörü Sasa Filipovski de ilk yarıda oynanan oyuna dikkat çekerek, "Çok iyi oynamadığımız maçta ilk devre karşımızda fast break ve ofansif takım vardı. Onlara engel olamadık. İlk devrenin son dakikası içinde çok kritik hatalar yaptık. 7 sayı önde, top bizdeyken, top kaybettik. Onların 6 sayı bulmasına izin verdik. Ama ikinci yarı iyi bir maç ortaya koyduk. Savunmada istediklerimizi daha iyi yansıttık. Bu şekilde maçı kazanmasını bildik. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Üst üstte yedinci maçımızı kazandık. Zorlu bir fikstür var, üç günde bir maç oynuyoruz. Sonuç olarak kendimize çok iyi bakıp devam etmemiz lazım" dedi.

Çek Cumhuriyeti temsilcisi Cez Basketball Nymburk'un Başantrenörü Ronen Ginzburg ilk kez Türkiye'ye geldiklerini belirterek, "İlk buraya geldik. Böyle atmosferlerde oynamak zordur. Bugün bizim içinde kötü bir maç olmadığını söyleyebilirim" şeklinde konuştu.

- Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Banvit Sasa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title