Haberler

Banu Alkan, rekor kıran Reynmen'e övgü yağdırdı

Alışveriş merkezinde görüntülenen Banu Alkan, yeni şarkısı Ela ile rekor kıran Reynmen'i öve öve bitiremeyip "Kimseye konuşmak düşmez" dedi.

Bir döneme damgasını vuran Türk sinemasının 'Afrodit' lakaplı güzel oyuncusu Banu Alkan, geçtiğimiz gün Kartal'daki bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Yeni şarkıcı Ela ile müzik piyasasına damga vuran ve rekorlar kıran Reynmen hakkında konuşan Alkan, övgüler yağdırdı.

REYNMEN'E ÖVGÜ YAĞDIRDI

YouTube'daki tıklanma oranıyla ünlü isimleri inandıramayan fenomen Reynmen'e bir destek de Banu Alkan'dan geldi. Genç şarkıcı hakkında fikirlerini söyleyen Alkan, "YouTuber Reynmen'i çok başarılı buluyorum. Tebrik etmek lazım kendisini bu bir büyük başarı. Kimseye konuşmak düşmez" dedi.

"HALA REYTİNGLERDE BİR NUMARAYIM"

Genç oyuncular hakkında fikirlerini söyleyen Banu Alkan, sözlerine şöyle devam etti: "Yeni nesil genç oyuncuları başarılı bulduklarım var. Fakat bir anda şöhret olup bir anda kaybolmaları da çok üzücü bir şey. Bir starın aranmaması çok kötü bir şey. Ben hayatımda hiç bunu yaşamadım çok şükür. Hala reytinglerde bir numarayım, hatta reyting kraliçesiyim"

Yeni albümü Parfüm'ü piyasaya çıkarmaya hazırlanan Banu Alkan, "Bomba gibi geliyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Banu Alkan Reynmen Kartal Magazin Haberler

500

Yorumlar (15)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Yahu şu konuşan ve konuşulana bakınşaka gibi harbiden:))aziz nesin seni hiç anlayamamışız meğerse

6
4
yanıtYanıtla
KİMİM BEN:

Reklam kokan hareketler bunlar banu . Prim peşinde :))

3
1
yanıtYanıtla
misafir:

gündemden düşmeyecek ünlü varmı her şeyin bir zamanı var düşe kalka yaşıyorsunuz be ünlüler sakın düşmeyin düşenin dostu olmaz severler sizi sonra dünya değişiyor ancak bizim ünlüler değişmiyor hep biz yiyelim derdindeler youtube olmasa yeni ünlülerde göremeyecektik iyiki var mış be artık eski ünlüler prim yapmayınca yapanlara çamur atıyorlar

2
0
yanıtYanıtla
.........:

Bu şarkıyı bilmiyorum. Elalarıni Elalarıni Allah versin belalarıni.

1
0
yanıtYanıtla
uCube:

Banu da nereden gündem olsun çabaların da. Yani konu reynmen filan değil. Sal gitsin artık Banu, bu işler bitti senin için bırak huzura er. ;)))

1
0
yanıtYanıtla
SEVILAY53:

ALKISLAR- YOUTUBER OLMAK FENOMEN OLMAK KOLAY DEGIL ARKADASLAR- BÜYÜK BASARI REYNMENINKI - SARKILARI HEP TUTULDU- TEBRIK ETMEK EN DOGRUSU TABII !!!!

1
0
yanıtYanıtla
sabi:

bu kadın ne saçmalıyoooo acebaaa kraliçeliğin mi kaldı

1
0
yanıtYanıtla
AJAN X:

Banu git artık

1
0
yanıtYanıtla
BANU:

KADAYIFLASTIN

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın. Zaza:

Bu millet bir acayip şarkiyi dinledim. . . . . Yeminlen söylüyorum, çöp. . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title