Haberler

Balıkesirspor'a 4 Teknik Adam Yetmedi

PTT 1. Lig'de 2015-2016 sezonunda 4 teknik direktörün çeşitli sürelerde görev yaptığı Balıkesirspor, Süper Lig hedefinin uzağında kaldı.

PTT 1. Lig'de 2015-2016 sezonunda 4 teknik direktörün çeşitli sürelerde görev yaptığı Balıkesirspor, Süper Lig hedefinin uzağında kaldı.

Sezona teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde başlayan Balıkesirspor'da, daha sonra sırasıyla Muhammet Yılmaz, Fikret Yılmaz ve Reha Kemal Erginer görev yaptı.

Spor Toto Süper Lig'e yükselme hedefiyle sezona başlayan Balıkesirspor, ilk 7 haftada Sözeri döneminde 1 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 yenilgiyle 8 puanla 12. sırada yer aldı. Kırmızı-beyazlılar bu süreçte sadece Kardemir Karabükspor'u mağlup etti ve 9 gol atıp kalesinde 8 gol gördü.

Balıkesirspor'da ilk teknik direktör değişikliği, 7. hafta maçlarının ardından yapıldı.

Muhammet Yılmaz ve Fikret Yılmaz

Sözeri'nin ardından teknik direktörlüğe getirilen Muhammet Yılmaz, takımın başında 4 maça çıktı. Kırmızı-beyazlı ekip, 4 maçta 2 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgi yaşarken 7 puan topladı.

Ligde 11. hafta sonunda 15 puanla 9. sırada yer alan Balıkesirspor'da yeni yönetimin iş başına gelmesiyle bir teknik direktör değişikliği daha yapıldı.

Yeni yönetimin sözleşme imzaladığı Fikret Yılmaz'ın takımın başında bulunduğu ilk 8 karşılaşmada işler yolunda gitti. Kırmızı-beyazlılar, bu 8 müsabakadan 4'ünü kazandı, 4'ünde berabere kaldı ve 19. hafta sonunda lider Kardemir Karabükspor'un 2 puan gerisinde 3. sırada yer alıp zirve yarışına ortak oldu.

Balıkesirspor, 8 maçlık yenilmezlik serisinin ardından 20-24. haftalarda başarısız sonuçlar aldı. 5 maçta sadece 2 beraberlikle 2 puan çıkaran Balıkesirspor'da, 24. haftadan sonra Fikret Yılmaz'la da yollar ayrıldı.

Reha Kemal Erginer dönemi

Başarısız sonuçlarla zirveden uzaklaşan Balıkesir temsilcisinde, 24. haftanın ardından teknik direktörlüğe Reha Kemal Erginer getirildi.

Erginer, normal sezonda 10 maçta takımının başında sahaya çıkarak genel anlamda başarılı skorlara imza attı. Balıkesirspor, Erginer yönetiminde 10 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlikle 19 puan elde edip play-off oynama hakkını kazandı.

Play-off yarı finalinde Multigroup Alanyaspor ile sahasında 0-0 berabere kalan Balıkesirspor, deplasmanda 1-0 yenilerek Süper Lig'e yükselme umutlarını 2016-2017 sezonuna bıraktı.

Kırmızı-beyazlı ekip bu sezon en başarılı periyodu, 12 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşanan Erginer döneminde geçirdi.

Kaynak: AA / Spor

Fikret Yılmaz Kemal Erginer Balıkesirspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title