Haberler

Balıkesir'de Sayısal Gece Heyecanı

Balıkesir'in Edremit Belediyesi Tarafından Bu Yıl 30.'su Gerçekleştirilen "30.zeytin Festivali" Kapsamında, TRT'nin "Sayısal Gece" İsimli Programı Şehit Hamdibey Stadyumu'ndan Canlı Olarak Yayınlandı. Gecede Sahne Alan Sanatçılar Unutulmaz Anlar Yaşattı.

Balıkesir'in Edremit Belediyesi tarafından bu yıl 30.'su gerçekleştirilen "30.Zeytin Festivali" kapsamında, TRT'nin "Sayısal Gece" isimli programı Şehit Hamdibey Stadyumu'ndan canlı olarak yayınlandı. Gecede sahne alan sanatçılar unutulmaz anlar yaşattı.

Edremit Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği "30. Zeytin Festivali" bu yıl hareketli başladı. Çeşitli etkinliklerin yapıldığı festivalde, TRT'nin her hafta gerçekleştirdiği "Sayısal Gece" isimli program canlı olarak yayınlandı. Şehit Hamdibey Stadyumu'ndan yayınlanan programa katılan Kaymakam Ekrem Büyükata, Belediye Başkanı Yunus Bozbey ve yüzlerce vatandaş, ünlü ses sanatçıları Müşerref Akay, Sümer Ezgü ve Halil Nart ile coşkulu saatler geçirdi. Havai fişek gösterisi ile start alan

program esnasında, daha önceden çekimleri yapılan Edremit Körfezi'nin turistlik bölgeleri de ekranlara getirildi. Edremit'te bulunmaktan memnun olduklarını belirten sanatçılar, kaymakam Büyükata ve başkan Bozbey'e teşekkür plaketi verirken, başkan Bozbey'de kendilerine plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.

(SŞ-YS-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title