Haberler

Balıkçıların ağına nesli tükenme tehlikesinde olan dev 'ay balığı' takıldı

Güncelleme:

Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarında, denize açılan balıkçıların ağına yaklaşık 300 kilo ağırlığında dev ay balığı takıldı. Balıkçılar, nesli tehdit altında olan dev balığı yeniden denize bıraktı.

Kuşadası açıklarında 'Ali bey' isimli tekne, ağlarını denize bıraktı. Ağları toplamaya başlayan balıkçılar, güneş veya ay balığı olarak bilinen balığın ağlarına takıldığını gördü.

NESLİ TEHLİKEDE OLAN BALIK DENİZE BIRAKILDI

Büyük şaşkınlık yaşayan balıkçılar, yaklaşık 300 kilo ağırlığındaki ay balığını iple bağlayarak, ağlardan kurtardı. Nesli tehlike altında olan ay balığı, daha sonra ip kesilerek denize bırakıldı. Balıkçılar o anları ise cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kuşadası Güncel Haberler

500

Yorumlar (27)

Vatandaş:

Lezzetsiz ve kötü kokan, eti yenmeyen bir balık. Birazcık maddi değeri olsa affetmezlerdi, bir de kahraman ayaklarına yatıyorlar.

17
9
yanıtYanıtla
VEZIR:

NE DEGISIK BIR HAYVAN. . . HELAL OLSUN INSALLAH BUTUN BALIKCILAR BOYLE DUYARLIDIR

18
2
yanıtYanıtla
helal olsun:

Adamsınız be bilinçli balıkçılık böyle yapılır

15
3
yanıtYanıtla
The barbarıan:

Entel misin?

yanıt1
yanıt4
deniz:

Bu konuda duyarlı olan balıkçılarımızdan ALLAH razı olsun. Takdir ettim.

14
3
yanıtYanıtla
The barbarıan:

Eksik olma!

yanıt0
yanıt4
The barbarıan:

Bütün enteller, çiçek çocuklar dolmuş yine sayfaya. Ben olsam önce yeni aldığım avrupa magnum tek kurşunları balığın üzerinde test ederdim, sonra denize bırakırdım. Naber lan enteller!?

3
13
yanıtYanıtla
İNSAN:

Rabbim İNSAN olsun diye can vermiş, beyin bahşetmiş, ama The Barbarian, ne olduğu belirsiz bir mahlukata dönüşmüş. Yaradan en mükemmel canlıyı yaratıyor ve o canlı, bahşedileni kullanarak ya DÜŞÜNÜP kendisini geliştirebilen insana dönüşüyor yada SADECE konuşup yazma kabiliyeti olabilen böyle bir canlı türüne.

yanıt6
yanıt0
The barbarıan:

KES LAN TRAŞI!

yanıt2
yanıt4
The barbarıan:

Bak çok duygulandım haaa. Kız vallahi ağlatacaksın beni ayoooool

yanıt0
yanıt2
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title