Haberler

Bakan Çelik ve Özak Van'dan Ayrıldı

Van'da Bazı Temel Atma Törenleri ve Açılışlara Katılan Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ve Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Kentten Ayrıldı.

Van'da bazı temel atma törenleri ve açılışlara katılan Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ve Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, kentten ayrıldı.

Gün boyu açılıştan açılışa koşan Bakan Çelik ve Özak, Van Valiliği'nin yarın düzenlenecek olan Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği toplantısına katılmak üzere ile gelen katılımcılara verdiği akşam yemeğine katıldı. Birliğin 35 üyesinden temsilcilerin katıldığı Akdamar Oteli'ndeki yemeğin ardından Bakan Çelik ve Özak, Van Belediyesi ile Bursa Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan kardeşlik protokolü imza törenine katıldı. Törende kısa bir konuşma yapan Bayındırlık ve İskan Bakanı Özak, AK Parti'nin iktidara gelmesiyle birlikte belediyelerde bir zihniyet değişikliği yaşandığını kaydetti. Özak, daha önce bir bina ve makam aracı isteyen belediye başkanlarının artık hizmet etme yarışında olduklarını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Çelik ise, imzalanan protokolün doğu ile batının birleşmesinin sembolü olduğunu ifade etti.

Bakan Özak ve Çelik, daha sonra Van Ferit Melen Havaalanı'ndan geldikleri özel uçakla Ankara'ya gitmek üzere ayrıldılar.

(ŞA-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title