Haberler

Bağcılar'da polis berbere tıraş baskını düzenledi

Güncelleme:

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Kovid- 19 pandemisine yönelik alınan tedbirleri ile ilgili denetimlerine ara vermeden sürdürdü.

Salgın kapsamında İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı bir genelgeyle kuaförler ve güzellik salonları da geçici bir süreyle kapatılmıştı. Kararın ardından yurdun birçok noktasında vatandaşlar gizlice tıraş olduğu ortaya çıkarken, bazı berberler salonlarının gizli gizli müşteri kabul ettiği ortaya çıktı.

POLİSTEN BERBERE BASKIN

Dün polis ekiplerince yapılan denetimlerde, Bağcılar Göztepe Mahallesi, Zambak Sokak üzerinde erkek kuaförü olarak faaliyet gösteren bir iş yerinin açık olduğu belirlendi. Yarı açık berber salonunda 1 kişinin tıraş edildiğini gören emniyet ekipleri, içeriye baskın yaptı. Baskında polisi karşılarında gören müşteri ile berber şaşkına döndü.

TOPLAM 6 BİN 360 LİRA CEZA KESİLDİ

Baskının ardından dükkan kapatılırken, müşteri ve berbere "1593 Sayılı Hıfzıssıhha Kanununa Muhalefet" suçundan her birine 3 bin 180 TL olmak üzere toplam 6 bin 360 TL idari para cezası uygulandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İçişleri Bakanlığı Bağcılar Haberler

500

Yorumlar (13)

Cesar:

Berberler kadar yalaka üçkağıtçı görmedim yeryüzünde

1
10
yanıtYanıtla
BERBER DEĞİLİM:

İNSANLAR NE YİYECEK ÇOCUKLARI EVDE BİŞEYLER BEKLERKEN DIŞARI ÇIKAN BABA ELİ BOŞMU GİDİCEK EVİNE NASIL RAHAT UYUYORSUNUZ AR DAMARI ÇATLAMIŞ BİR SİSTEM BU

9
1
yanıtYanıtla
yav he he:

devlet yardım ediyor. bu günlerde biraz esnek olsunlar para para para sağlık önemli

yanıt1
yanıt8
cem:

he yardım ediyor kesin ediyordur sen öyle san

yanıt5
yanıt0
ahmet derin:

yasak kardeşim anladık da,,millet vekillerine bakıyorum cillop gibi taşını olmuş,,bunların berberleri farklımı

9
0
yanıtYanıtla
Ali Maden:

Polis ve Zabıtalarımız görevlerini yapıyor bravo. Bu gibi bilgisiz vatandaşlarımız sokağa çıktıkça bu virüs daha çok yayılmaya devam edecektir. O yüzden böyle caydırıcı cezalar keserseniz herkes kurallara uyacaktır.

5
4
yanıtYanıtla
iyi olmus:

bence cok iyi olmus, bizim milletimiz kural dinlemekte bir numara!

5
3
yanıtYanıtla
Silifkeli3:

geçimi için yardim edin kapanan esnaflara

5
0
yanıtYanıtla
Hiva:

Zaten boyle ceza yaparsa bu millet boyle anlar bide bu sokaklara park yapan arabalara ceza yapsa turkiye daha guzel olacak cunku polis ceza yazmasa bu milete bas edilmez polisimizden ceza yazmasini istiyoruz afetmeyecek afederse bir yol alamayiz

2
3
yanıtYanıtla
Hakkı:

Devletin berberlere yardım etmesi lazım ama berberlerinde yasaklara uyması lazım çünkü yaptıkları tüm önlemleri tehlikeye atıyor. Yasak hemşerim kim görür duyarsa şikayet eder. Millet wvden dışarı çıkamıyor sen ev ev dükkan dükkan traş et kim hasta kim değil belli değil zaten bu ortamda.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title