Haberler

Bağ evinde canlı müzikli eğlence düzenleyip tepki çeken 14 kişiye toplamda 44 bin lira ceza

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta bir bağ evinde canlı müzikli eğlence düzenleyen 14 kişiye 3 bin 150'şer liradan toplamda 44 bin 100 lira cezai işlem uygulandı. Sosyal medyada paylaşılan ve tepkiye neden olan görüntülerde, kadın sanatçıya şarkılar eşliğinde para saçılmıştı.

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki bir bağ evinde canlı müzik eşliğinde eğlence düzenlenmiş, alkolün de alındığı eğlenceye katılan 14 kişinin hiçbirinde maske olmaması dikkat çekmişti. Sosyal medyada paylaşılan ve tepkiye neden olan görüntülerde, kadın sanatçıya şarkılar eşliğinde para saçılmıştı.

44 BİN 100 LİRA CEZA KESİLDİ

Koronavirüs tedbirlerinin hiçe sayıldığı canlı müzikli eğlence sonrası jandarma tarafından araştırma başlatıldı. Yapılan araştırmada eğlenceye katılan 14 kişiye 1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu kapsamında toplam 44 bin 100 lira idari para cezası kesti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Türkoğlu Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

DADAŞ:

GELİRE GÖRE CEZA YAZILMADIĞI SÜRECE ADAMLARIN PARASI VAR ÖDER GENE YAPARIM DİYORLAR NE OLACAK Kİ GELİRE GÖRE CEZA GELSİN

23
0
yanıtYanıtla
Kutul amare:

Serefsizler. Lan biz çift maske dolaşıyoruz sizin gibiler eğlence içinde. Pislik mahluklar

15
0
yanıtYanıtla
aycan:

valla bende çift maske dolaşıyorum şunlardaki rahatlık nasıl bi şey

yanıt0
yanıt0
muhittin böcük:

pavyoncular taşmı yesin

4
6
yanıtYanıtla
asas:

aşşağılık yaratıklar. . hayvanlar diyemiyorum çünkü hayvanlar bunlardan kat kat sadıktır

5
1
yanıtYanıtla
zeyno:

bu ara bağ evide pek meşhur oldu herşey orda olup bitiyor

4
1
yanıtYanıtla
Yahya:

Orası kahramanmaraş, çok normal.

2
3
yanıtYanıtla
aga:

her suc icin ayri ceza olacak idi burda sayisiz suc var adam basina direk otuz bin ver belki bu mallar akillarin bir taraf da maske ile calismak hayatlarini devam ettirmek icin calisan insanlar var zor sartlar da bir tarafda bu mallar daha agir ceza olacak

4
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

sana yakışmadı havva

3
1
yanıtYanıtla
İspirlidadas:

Belli kişinin üzerindeki toplu bulunma ve eğlencelerde, toplanmayı düzenleyen normal cezanın 3 katı, orada bulunan her kişi içinde 2 katı olarak ceza kesilmesi gerekli. Bu böyle olmaz, adamın parası var ben cezayı öder yine yaparım diyor. Yaptırımın, eylemin önüne geçilmesi için yapılır, eylem yerinin ve mekanın değiştirilmesi için değil.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title