Haberler

Azılı Dolandırıcı Yakalandı

Sahte Kimliklerle Onlarca Şirket Kurup Binlerce Vatandaşı Dolandırdığı İddia Edilen Şahıs, İstanbul'da Yakalandı. Üzerinden 8 Adet Sahte Kimlik Çıkan Şahsın Bugüne Kadar 24 Ayrı Şirket Kurduğu Tespit Edildi.

Sahte kimliklerle onlarca şirket kurup binlerce vatandaşı dolandırdığı iddia edilen şahıs, İstanbul'da yakalandı. Üzerinden 8 adet sahte kimlik çıkan şahsın bugüne kadar 24 ayrı şirket kurduğu tespit edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bir süredir aranan Şükrü G. (46) yakalandı. Temin ettiği sahte kimliklerle şirketler kurup binlerce kişiyi dolandırdığı ve bir kişiyi de öldürmeye teşebbüs ettiği öne sürülen zanlının yeni bir şirket açma girişimi bu kez polis engeline takıldı. Şirket için resmi kuruma gönderilen belgenin üzerindeki fotoğraftan şüphelenen polis, fotoğrafı taramadan geçirdi. Tarama sonucunda fotoğrafın uzun süredir aranan Şükrü G.'ye ait olduğu tespit edildi. Bunun üzerine şahıs, Zeytinburnu'nda ikamet ettiği evinde gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda 8 adet sahte kimlik ele geçirilirken, zanlının bugüne kadar sahte kimliklerle 24 ayrı şirket kurduğu ortaya çıktı.

Yakalandıktan sonra Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen zanlı, sorgusunun ardından İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Şükrü G., emniyet çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

(AS-ED-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title