Haberler

Ayvacık'taki Deprem Anının En Net Görüntüsü Ortaya Çıktı! Büyük Panik Kamerada

Güncelleme:

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde saat 21.23'te meydana gelen 5,0 şiddetindeki deprem anı, güvenlik kameralarına yansıdı. Vatandaşların büyük panik yaşadığı anlar saniye saniye kaydedildi.

Afad Deprem Dairesi Başkanlığının merkez üssünü Ayvacık ilçesi Tartışık köyüne 3,5 kilometre uzaklıkta olarak saptadığı deprem, yerin 5,95 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Meydana gelen depremin ardından İl Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi (AADYM) acilen toplandı. Depremle ilgili gerekli çalışmalara başlandı. İlçe Kaymakamlıkları, AFAD, Emniyet, Jandarma, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Muhtarlarca bölgede yapılan taramalar neticesinde ilk belirlemelere göre herhangi bir can kaybı meydana gelmediği anlaşıldı.

10'A YAKIN VATANDAŞ HASTANEYE BAŞVURU

Taramalar neticesinde ilk gelen bilgilere göre deprem nedeniyle Ayvacık ilçesine bağlı bazı köylerde eski ve oturulmayan binalarda kısmi çatlaklar oluştuğu bilgisi alındı.

Ayrıca, Ayvacık'ta 10'a yakın vatandaşın deprem korkusuyla hastaneye başvurduğu bilgisi alındı.

Merkez ve diğer ilçelerde deprem nedeniyle hastanelere herhangi bir başvuru olmadığı öğrenildi.

VATANDAŞLAR KORKUYLA KAÇIŞTI

Depremden korkan köylerdeki vatandaşlar ateş yakarak, geceyi sokakta geçiriyor. Ekipler iş makineleriyle eski ve kullanılmayan hasar oluşan evlerde müdahale ediyor.

Öte yandan Ayvacık'taki 5,0 şiddetindeki deprem anı, ilçedeki iş yerleri ve bir evin güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kameralarındaki görüntülerde vatandaşların büyük panik yaşadığı ve korkuyla kaçıştığı görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çanakkale Ayvacık AFAD 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (68)

ŞAPKACI:

BU DEPREM ASLINDA HAYIRLARA VESİLEDİR, İNSANA ÖLÜMÜ HATIRLATIR, ÇARESİZLİĞİ, DOĞAYA KARŞI GÜÇSÜZLÜĞÜ VE ALLAHIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ. . . İNANMAM DİYENİN BİLE ŞAHADET GETİREREK KAÇIŞTIĞINA MÜŞAHİTLİĞİM VARDIR. ALLAHÜ EKBER. . . . ESSELATÜ VESSELAMÜN SEYYİDEL EVVELÜNİ VEL AHİRİN VELHAMDÜLİLLAHİ RABBÜL ALEMİN. . .

21
6
yanıtYanıtla
Magic resistance:

büyü mü yaptın yobaz

yanıt2
yanıt2
antişirk:

her inanmam diyenin inanmadığını mı zannediyorsun her namaz kılan müslüman mı zannediyorsun

yanıt3
yanıt1
ATAiST ama GERÇEĞi:

Bana hersey sizleri hatirlatiyor. Merak ettigim tek sey yobazlarin altina bizimkinden daha mi fazla odun koyacaklar yoksa daha az mi? Valla cehenneme bagis kampanyasi olsa varimi yogumu verir, sizler icin daha fazla odun alinmasini saglardim.

yanıt2
yanıt1
ŞAPKACI:

YOBOZ DİYEN ATAİST OSSURUKLARDIR.

yanıt1
yanıt1
ATAİST AMA GERÇEĞİ:

ŞAPKACI. . . YOBOZ demedik ki zaten YOBAZ dedik, isiniz gücünüz RiV RiV RiV. . . . Bak ben de azicik büyük harfle yazdim, galiba bende de ''aşşagılık'' kompleksi basgösteriyor yavas yavas.

yanıt1
yanıt1
ATAİST AMA GERÇEĞİ:

ŞAPKACI. . . Valla ben bu dünyadan korktugum kadar öteki dünyadan hic korkmuyorum, hele hele ölümden asla. Hidayet de viz gelir bana Mahmut da, Naciye de. . . O yüzden ben büyüyemedigim, kücük kaldigim icin BÜYÜK harflerle yazmama gerek de yok. Büyümem icin dinbaz olmam gerekliydi, dinbaz olmak yerine cehennemi sectim ama en azindan onurumu, benligimi korudum, gercekleri buldum, hayal ve rüyalara takilmayi biraktim. ''Yalan Dünya'' derler ya, tam tersi aslinda, gercek olan bu dünya, gerisi yalan. . .

yanıt1
yanıt0
Birisi:

Geçmiş Olsun Çanakkale. . . Allah Beterinden Korusun. . . .

13
0
yanıtYanıtla
Depremsever:

Bunlar öncü yani daha sonra gerçekleşecek olan daha büyük depremi tetikleyecek olan küçük depremler. Gün daha bitmedi bugün uzman tahmincilerimizin uyarısı üzerine 7-8 büyüklüğü arasında bir depremler silsilesi gerçekleşebilir. Kapalı yerlerde çalışanlar dikkatli olsunlar, mümkünse erkek arkadaşı olan bayanlar günaha girmesinler.

2
9
yanıtYanıtla
YUH:

BU NASIL BI MANTIK ERKEK ARKADASI OLAN BAYANLAR GUNAHA GIRMESINLER. BAYANLARA BÜYÜK HAKARETTIR BU. KINIYORUM SENİ ŞİDDETLE.

yanıt3
yanıt1
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title