Haberler

Ayılar Köpeklerle Birlikte Besleniyor

Güncelleme:

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, şehre inen ayılar çöplükte köpeklerle yan yana yiyecek aradı. Bazı vatandaşlar ise tehlikeli olmasına çöplüğün etrafına yiyecek bırakıyor.

Sarıkamış'ta, gece yavrularıyla birlikte şehre inen ayılar, çöplüğe gelerek köpeklerle birlikte beslendi.

GECE GEÇ SAATLERDE GELİYORLAR

Sarıçam ormanlarıyla ünlü Sarıkamış, yaban hayatına da ev sahipliği yapıyor. Sarıkamış ormanlarında bulunan ayılar yavrularıyla birlikte gece geç saatlerde şehre çöplüğe gelerek karınlarını doyuruyor.

VATANDAŞLAR YİYECEK BIRAKIYOR

Bazı vatandaşlar ise tehlikeli olmasına rağmen ayıların beslenmelerine yardımcı olmak üzere çöplüğün etrafına yiyecek bırakıyor.

KÖPEKLERLE BİRLİKTE BESLENİYORLAR

Sarıkamış'a yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta bulunan çöplüğe hava karardıktan sonra gelen ayılar, burada köpeklerle birlikte dostça, birbirlerini rahatsız etmeden karnını doyuruyor.

ORMANA GERİ DÖNÜYORLAR

Çöplükte buldukları yiyeceklerin yanı sıra duyarlı vatandaşların da bıraktıkları yiyecekleri yiyerek karınlarını doyuran ayılar, yavrularıyla birlikte ormanın derinliklerinde gözlerden kayboluyor. Bazı yavru ayıların ise oyun oynamaları dikkat çekiyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emrah Çoban Sarıkamış Sarıçam Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (15)

azer:

pkk lıları cezaevinde besleyeceklerine bu zavallı kimsesiz aç hayvanları besleseler daha makbüle geçer. . . . . . . .

24
5
yanıtYanıtla
selin:

Hayvanlar aç ne yapsınlar yiyecek bulamıyorlar ki şehre iniyorlar. Hayvanlara yiyecek verenlerden Allah razı olsun. Herkes elinden geldiğince yiyecek bir şeyler verse açlıktan hiç bir hayvan ölmez.

15
2
yanıtYanıtla
24 years:

hayvan sevginizden dolayı sizi takdir ettim selin hanım

yanıt10
yanıt11
MMOM:

Müslüman, içinden günde 30. 000 Allahuekber Tesbihini çek Adn Cennetleri senin olsun.

6
6
yanıtYanıtla
BIRISI:

olur herpisligi yap allahuekber cek aden cennetleri senin olsun :)

yanıt4
yanıt1
gulbaharMobil-ANDROID:

insanlik ölmemiş hayırli iş yapıyorlar hayvanlar bunu anladıkları için saldirmiyorlar onlar bazı insanlar gibi vahşi degiller

10
0
yanıtYanıtla
hakan:

hayvanlar bile birlikte geçiniyorsa insanlar neden geçinemiyor

9
0
yanıtYanıtla
tugi:

ayı ve kurt bile şartlar gereği ittifak olabiliyorsa, gerisini siz düşünün.

9
0
yanıtYanıtla
MERDA:

BUNUN BİRİSİ RUSYA AYISI DİĞERİ SİBİRYA KURDU(ABD) EL ELE KOL KOLA HERZAMAN BERABER HAREKET EDERLER . DİKKATLİ OLMAK GEREK.

3
6
yanıtYanıtla
muslukçu:

sibirya kurdu abd nin mi mal

yanıt13
yanıt2
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title