Haberler

İran dini lideri Hamaney'in torunu koronavirüse yakalandı

Güncelleme:

Çin'in ardından koronavirüs kaynaklı ölümlerin en çok görüldüğü ülke İran'da Ayetullah Ali Hamaney'in torunu da koronavirüse yakalandı.

Dünya koronavirüs salgınıyla boğuşuyor. Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan salgın dünyanın bir çok ülkesine yayıldı. Virüs nedeniyle bugüne kadar tüm dünyada 2 bin 980 kişi hayatını kaybetti.

HAMENEY'İN TORUNU DA YAKALANDI

Koronavirüs İran'da bugüne kadar 43 can aldı. Ülkede koronavirüs kaynaklı 593 vaka görüldü. Bugün gelen haber ise salgının boyutunu gözler önüne seriyor. İran'ın Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney'in torunu koronavirüse yakalandı. Arap kaynaklı haber kuruluşları bu haberi servis ederken Tahran'dan henüz bir açıklama gelmedi.

NE OLMUŞTU?

43 kişinin koronavirüs nedeniyle öldüğü İran'da Sağlık Bakanı Yardımcısı İreç Herirçi, Hükümet Sözcüsü Ali Rebii, milletvekili Mahmud Sadıki, Meclis Ulusal Güvenlik ve Dış Politikalar Komisyonu Başkanı Mücteba Zünnur ve İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Masume İbtikar koronavirüse yakalandığını açıklamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Ayetullah Ali Hamaney Koronavirüs İran Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (12)

yavuzhan:

umarım suriye de mazlumlara yaptıklarınızı rabbim sizden kat kat çıkarır...

24
4
yanıtYanıtla
necis şiaalara:

inşaallah tüm şialar bu vürüs ile helak olur ümmetin başının belası münafık muşrikler

19
7
yanıtYanıtla
gölge:

bırakın şu boş mezhepçiliği artık umarım hiçbir iyi insan dini ve etnik düşüncesi ne olursa olsun hayati bir tehlikeye yakalanmaz iran la devasa bir sınırımız var. Bu hastalık orada salgına dönüşürse emin ol Türkiye''ye de yayılır. Allah uzak etsin. Ve bu bulaşıcı hastalık ülkemize gelmeden yok olsun

yanıt0
yanıt1
Misafir:

İnşallah sen ve senin gibileri yakalanır da müslüman alemi rahat bir nefes alır. Sen ve senin gibileri müslümanlığa zarar veriyor. Asırlardır müslümanlar zulüm altında ise senin gibiler yüzünden. Vahdet nedir bu kelimeyi bilmiyorsan zaten müslüman değilsin. Nifak tohumu ekmek için buradasın.

yanıt5
yanıt2
ADINIZI YAZIN:

İNŞALLAH AMİN

8
0
yanıtYanıtla
Ali:

İran halkına acil şifalar dilerim.

1
5
yanıtYanıtla
654:

bu millet devlet ne sınır komşularının nede tarihlerini dillerini etnik ırk yapısını geleneklerini göreneklerini hiçbir yönünü tanımıyor 41 milyon türk neden iranı terk edip diğer türk ülkelerinde yaşamıyor neden iranı hem nüfus olarak hemde yönetim olarak türkler azeriler diğer orta asya türk ülkelerinde kafkasya türk cumhuriyetlerinden gelen türk mollaları neden iranı yönetip işgal ediyor neden 41 milyon türk iranı terk etmiyor hiçbir suçu olmayan diğer azıklık etnik grubları ne suçu var

3
3
yanıtYanıtla
hulk:

bence onlar bu kafa ile cok virüs bulaşır

1
0
yanıtYanıtla
Azer:

Bu hastalık düşmanın büyük bir oyunu. Mezhepçilik değil Vahdet gözüyle bakın. Ya hep birlikte var olacağız;ya da hepimiz öleceyiz .

1
0
yanıtYanıtla
ŞİA - İMAMİYYE - RAFIZİLİK:

SORUN YOK. SİZİN ŞİA İMAMİYYE MEZHEBİNE GÖRE İMAMLAR ZATEN MASUM VE ÖLÜMSÜZDÜR. YIRTTINIZ YANİ.

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title