Haberler

Aydın Pazardan Dönerken Öldürüldü

Pazardan dönerken öldürüldüAYDIN'nın Söke İlçesi'nde, pazar alışverişinden dönen 52 yaşındaki Şükrü Ateş, aynı mahallede oturan H.Ç. (Hasan Çalış) tarafından 3 el ateş edilerek öldürüldü.

Pazardan dönerken öldürüldü

AYDIN'nın Söke İlçesi'nde, pazar alışverişinden dönen 52 yaşındaki Şükrü Ateş, aynı mahallede oturan H.Ç. (Hasan Çalış) tarafından 3 el ateş edilerek öldürüldü.

Olay, bugün saat 12.30 sıralarında, Sarıkemer Mahallesi'nde meydana geldi. Emekli çiftçi, evli ve 2 çocuk babası Şükrü Ateş, mahallesindeki semt pazarından alışveriş yaptıktan sonra evine dönmek üzere yola koyuldu. Bu sırada mahalle sakinlerinden H.Ç. ile karşılaştı. Ateş ve H.Ç. arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan sözlü atışma, silahlı kavgaya dönüştü. H.Ç. belindeki tabancayı çıkararak, Şükrü Ateş'e 3 el ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Şükrü Ateş, olay yerinde yaşamını yitirdi. Olay yerinden ayrılan H.Ç. ise bir süre sonra jandarmaya teslim oldu. Ateş'in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Çalış Sarıkemer Söke Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title