Haberler

Aydın Ak Partili Erdem'den Kılıçdaroğlu'nun O Iddiasına Yanıt

Ak Partili Erdem'den Kılıçdaroğlu'nun o iddiasına yanıtAK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir TV kanalında, "AK Parti Aydın Milletvekilinin kardeşi de ByLock'çu" açıklaması için "Kılıçdaroğlu iddiasını ispatlasın ben milletvekilliğinden istifa...

Ak Partili Erdem'den Kılıçdaroğlu'nun o iddiasına yanıt

Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir TV kanalında, "AK Parti Aydın Milletvekilinin kardeşi de ByLock'çu" açıklaması için "Kılıçdaroğlu iddiasını ispatlasın ben milletvekilliğinden istifa eder siyaseti bırakırım" yanıtını verdi.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir TV kanalında katıldığı programda, "AK Parti Aydın Milletvekilinin kardeşi de ByLock'çu" demesi üzerine, Efeler İlçe Başkanlığı'nda basın açıklaması yaptı. Kılıçdaroğlu'nun iddiasını ispat etmesi gerektiğini söyleyen Erdem, "Eğer iddiası doğru ise ben milletvekilliğinden istifa edeceğim ve siyaseti bırakacağım. Eğer Kılıçdaroğlu iddiasını ispat edemez ve iddiası doğru değilse kendisi de milletvekilliğinden istifa edebilir mi? Kardeşim Ömer Erdem, Ağustos-2016 ayı içerisinde yine bir iftira ile 10 gün gözaltına alındı. Sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kardeşimin soruşturmasında asla ByLock yoktu. Biz 5 kardeşiz. Kardeşim Ömer Erdem'in dışında diğer 3 kardeşim ile ilgili hiçbir adli soruşturma, gözaltı ve tutuklama asla söz konusu değildir. Kılıçdaroğlu, bu iddiası ile TCK'nın 267. maddesi 1. fıkrasına göre iftira suçu işlemektedir. Kendisi hakkında Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağız. Bununla ilgili maddi ve manevi tazminat taleplerimizi de saklı tutuyoruz" dedi.

Referandum süresi içerisinde yapılanları da doğru bulmadığına değinen Erdem, "Referandum çalışmaları kapsamında yalan yanlış şeyler anlatılıyor. Buda insanların kafasını karıştırıyor. Siyaseti doğru yapmamız gerekiyor. Bunlar yaptıklarıyla siyaseti kirletiyorlar" diyerek kardeşi Ömer Erdem'in sosyal medya paylaşımların basın mensuplarına gösterdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ömer Erdem AK Parti Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title