Haberler

AVM'de tayt giyen Serenay Sarıkaya, sosyal medyanın gündemine oturdu

Güncelleme:

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, AVM tarzıyla dikkatleri üzerine çekti. Tayt giyen Sarıkaya, vücut hatlarının belli olmasından dolayı büyük eleştiri aldı.

Alice Müzikali'nin yeni sezon hazırlıklarına başlayan Serenay Sarıkaya, AVM tarzıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Ekranların en beğenilen isimlerinden olan Serenay Sarıkaya, bu kez hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

TAYT-ŞORT VE GÖMLEĞİ İLE DİKKAT ÇEKTİ

Alice Müzikali'nde sergilediği performansla takdir toplayan güzel oyuncu, bir AVM'de objektiflere takıldı. Sarıkaya'nın AVM stili adı altında sosyal medyada paylaşılan fotoğrafta giydiği tayt şort ve ilginç gömleği büyük eleştiri aldı.

AVM'de tayt giyen Serenay Sarıkaya, sosyal medyanın gündemine oturdu

"BOXER'LA SOKAĞA ÇIKMIŞ"

Güzel oyuncuya takipçileri, "Dedemin gömleği, babamın Boxer'ı, bu tayt değil bildiğin Boxer, Boxer'la sokağa çıkmış, vücut hatları belli oluyor" yorumlarıyla tepkilerini dile getirdiler.

AVM'de tayt giyen Serenay Sarıkaya, sosyal medyanın gündemine oturdu

ÖMÜR GEDİK'E GÖNDERME OLARAK YORUMLANDI

Bazı takipçileri Serenay'ın bu tarzı geçtiğimiz gün şort çıkışıyla tepki çeken Ömür Gedik'e gönderme olarak yorumlandı.

AVM'de tayt giyen Serenay Sarıkaya, sosyal medyanın gündemine oturdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serenay Sarıkaya Sosyal Medya Sarıkaya Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500

Yorumlar (81)

GÖREN DE DÜNYA GÜZELİ SANIR:

Valla iğrenç olmuş hiç yakışmamış. Bacakları zaten çırpı gibi. Bir de Ömür Gedik''e gönderme yapıyor. İsteyen istediği gibi giyinir ama belli yerlerde. Plaj, otel, turistik tatil yerlerinde istediğin gibi dolaşırsın ama halka açık yerlerde öyle çıplak gezemezsin. Bu insanlara saygısızlıktır, onları kaale almamak demektir. Ömür Gedik sadece vücut hatlarının tamamı gözüken kıyafetler giyilmesine tepki göstermişti AVM gibi yerlerde. Sosyal Medya insanları birbirine düşürüyor, herkes birbirini linç ediyor.

95
66
yanıtYanıtla
umut:

ac tavuk kendini bugday ambarında sanırmıs :)))

yanıt2
yanıt30
Birisi:

Bencede

yanıt16
yanıt2
Birisi2:

Sanane lan kimin ne giyindiğinden

yanıt5
yanıt7
CONI:

sadece yuz ve boy, ne bacak var ne gogus kadin dedigin etli butlu olur !

63
7
yanıtYanıtla
Birisi:

Bencede.

yanıt16
yanıt5
cemre:

erkek dediğinde şerefli onurlu olur ama damacanaya hayvana cocuga bıle tecavüz. Peheyyy irkek müsfetteleri sizi

yanıt3
yanıt0
YAZIKLAR OLSUN:

Gerçekten yazıklar olsun hepinize. Böylesine kadın cinayetlerinin olduğu bir zamanda; yok kadın dediğin etli butlu olur, yok kadın dediğin AVM de kapalı giyinir, yok bilmem ne. Ya tek hücreli arkadaşlarım, SİZE NE KİMİN NE GİYDİĞİNDEN? Ömür Gedik gibi bir varlıkta artık nasıl gündeme geleceğini bilmediğinden kadınlar AVM de şort giyemez demiş. O dönsün önce kendisine baksın. Onun da zamanında ne naneler yediğini tüm halk biliyor zaten ki kadınların giyim tarzına asla karışamaz. Türkiye gibi bir ülkede maalesef ki böyle bir algı var. Bizim kadın cinayetlerini konuşmamız gerekirken gelmiş burada elalemin giydiği şortu tartışıyoruz. Herkes istediğini giyer! O kadar! Şimdi bu yorumumu bazı beyinsizler başı okuyup beğenmeyecekler, biliyorum. Ülkece bu zihniyeti değiştirmeye ihtiyacımız var.

17
20
yanıtYanıtla
lutenes:

giyin giyin hatta hiç giymedende dolaşabilirsiniz sizede bu yakışır ama merak etmeyin öyle bir gün gelecek ki gözler dehşetle yerinden fırlayacak bakalım ozaman ne yapacaksınız sizin yüzünüzden erkeklerde yanacak. . . şimdi çıkıp biri der sizde bakmayın diye ne kadar da bakmasak yinede göz kayıyor çünkü nereye baksan herkes çıplak olmuş artık. . .

yanıt11
yanıt4
elif:

yok efendim herkes istediğini giyemez ünlüler dünyanın parasını boşuna kazanmıyor az çalışıp böyle kazanılan meslek yok o yüzden dikkat edecek adam gibi giyinecek

yanıt1
yanıt1
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title