Haberler

Atv Yeni Sezonu Açtı

ATV YENİ YAYIN DÖNEMİNE ÇIRAĞAN SARAYI'NDA GÖRKEMLİ BİR KUTLAMA İLE START VERDİ..

atv yeni yayın dönemine önceki akşam Çırağan Sarayı'nda verdiği muhteşem bir gecceyle 'merhaba' dedi. Yeni dizi ve programların tanıtıldığı geccenin sunuculuğunu Ebru Akel üstlendi. atv haberin yüzü Ali Kırca'nın bir konuşma yaptığı geccede klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici de tadına doyulmaz bir müzik ziyafeti verdi.

4 ayrı barkovizyonun kurulduğu ve 2 binin üstünde davetlinin katıldığı geccede Engin Gürkey'in ritim grubu da mini konser verdi. Geccenin sonunda ise sahneye Sezen Aksu çıktı. Aksu söylediği Karadeniz ve roman şarkılarıyla gelenleri tam anlamıyla coşturdu. Kendisi sahnede dans ederken reyting canavarı 'Avrupa Yakası'nın oyuncuları da davetliler arasında dans etti. Hatta dizinin 'Kubilay'i Vural Çelik sahneye çıkarak Aksu'yla şarkı bile söyledi. Minik Serçe, 'En çok izlediğim diziler 'Avrupa Yakası' ve 'Sıla'...' diyerek 'Avrupa Yakası'nda Engin Günaydın'ın söylediği 'Bebişim' kelimesinin de diline dolandığı itiraf etti.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title