Haberler

Atletıco Madrıd, Kayseri Erciyesspor Karşısına Tam Kadro Çıkacak

Atletico Madrid, UEFA Kupası 2. Ön Eleme Rövanş Maçında Yarın Deplasmanda Oynayacağı Kayseri Erciyesspor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı.

Atletico Madrid, UEFA Kupası 2. Ön Eleme rövanş maçında yarın deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

İspanyol temsilcisi, maçın oynanacağı Kayseri Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda yaptığı antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı. Atletico Madrid Teknik Direktörü Javier Aguirre, tam kadro sahaya çıkacaklarını belirterek, sahaya çıkıp gereken mücadeleyi vereceklerini söyledi. Antrenman sonrasında basın toplantısı düzenleyen Atletico Madrid Teknik Direktörü Javier Aguirre, Kayseri Erciyesspor'un iyi hazırlandığını, ancak kendilerinin gereken oyunu oynayacaklarını ve 4-0'ın rehavetine

kapılmayacaklarını söyledi. Aguirre, Pazar günü oynayacakları Barcelona maçını soran İspanyol basın mensuplarına, "Biz şu an Barcelona maçını değil, Kayseri Erciyesspor maçını düşünüyoruz. İlk maçta kazandığımız 4-0'ı da bir kenara bırakıp, çıkıp 0-0 gibi maça başlayacağız. Takımda herkese şans vermek istiyorum. Herkesin eşit şansı var. Bu maçta herkes çıkıp oynayacak" dedi.

Yedek bir takımla çıkmayı düşünüp düşünmediğinin sorulması üzerine ise Aguirre, "İlk başta düşündüm ama bunun böyle olmasına gerek olmadığına kanaat getirdim. Gençlere de şans vereceğim. Şimdi burada hep beraber olacağız, eğer as futbolcularım orada kalsalardı, antrenmansız kalacaklardı. Burada gözümün önünde olup, Barcelona maçına antrenmanlı olacaklardır" diye konuştu.

"Takımın rahat gol atmasını ve defansın sağlam olmasını neye bağlıyorsunuz?" sorusu üzerine Aguirre, "Takımımın böyle güzel futbol oynamasından dolayı memnunum" cevabını verdi. Yarınki maçta futbolculara sakatlanmamaları yönünde bir taktik verilip verilmediği sorusu üzerine Aguirre, "Hayır, biz çıkıp 90 dakika futbolumuzu oynayacağız ve sakatlıkta olursa yapacağımız bir şey yok" şeklinde konuştu.

(SE-EYB-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title