Haberler

Atakum'da "Etkili İletişim ve Yaşam Koçluğu" Semineri

Atakum'da "Etkili İletişim ve Yaşam Koçluğu" semineriSAMSUN - Samsun'da Atakum Belediyesi tarafından "Etkili İletişim ve Yaşam Koçluğu" semineri düzenlendi.

Atakum'da "Etkili İletişim ve Yaşam Koçluğu" semineri

SAMSUN - Samsun'da Atakum Belediyesi tarafından "Etkili İletişim ve Yaşam Koçluğu" semineri düzenlendi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde yapılan programda, Yaşam Koçu ve Psikoterapist Hakan Mengüç, öğrencilere seminer verdi.

Program öncesi gazetecilere konuşma yapan Hakan Mengüç, "Bugün Etkili İletişim ve Yaşam Koçluğu adı altında bir programım olacak. Burada da çok güzel bir kalabalık var. Programın içerisinde nasıl doğru iletişim kurulabilir ve ya iş görüşmelerinde kişiler beden dillerini nasıl kullanabilirler bunu öğreteceğiz. İnşallah öğrettiğimiz bu bilgiler sonucunda da öğrencilerimiz faydasını görür" dedi.

Programa Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, OMÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birol Elevli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz ve yüzlerce öğrenci katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Samsun Atakum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title