Haberler

Aşk, Şimdi Nisan'da Sinemalarda

Güncelleme:

Başrollerinde Dakota Fanning, Jeremy Irvine, Paddy Considine ve Olivia Williams'ın yer aldığı NOW IS GOOD, AŞK, ŞİMDİ! Nisan'da vizyona giriyor.

Jenny Downham'ın 'Before I Die – Ben Ölmeden Önce' isimli romanının beyaz perde uyarlaması olan filmin yönetmenliğini, ilk filmi 'Imagine Me & You' ile sinemaya giriş yapan ve aynı zamanda "The Best Exotic Marigold Hotel – Hayatımın Tatili"nin senaryosunda imzası bulunan senarist/yönetmen Ol Parker yapıyor.

Tessa 17 yaşındadır. Hayata tutkuyla bağlıdır. Kendisine konan ölümcül hastalık teşhisinin ardından, hayatının her anını kullanmaya kararlıdır. Bu yüzden 10 maddelik bir liste yapar. 17 yaşındaki her genç kızın yaşamak isteyeceği şeylerden oluşan bir liste… Listenin en önemli maddesi ise "aşık olmak"tır. Aşk, Tessa'nın ölüme meydan okumasını sağlayacak mıdır?

Ol Parker "Filmde bir kızın ölümcül hastalığa yakalanması sürecini değil, kısa bir süre sonra öleceğini bilen bir kızın hikayesini işledik" diyor.

Twilight Saga, War of the Worlds filmlerinden tanıdığımız Dakota Fanning " Senaryoyu okuduğumda bu karakteri benim canlandırmam gerektiğini anladım. Farklı bir tecrübe olacağını düşündüm ve oldu da. Tessa benimle aynı yaşta ve amansız bir hastalıkla boğuşuyor. Herkesin hayal ettiği şeyleri o gerçekleştiriyor –arkadaşlarla olmak, içmek, aşık olmak- ve bunların tamamını kalan kısa ömrüne sığdırmaya çalışıyor. Tessa'dan etkilenmemek mümkün değil!" diyor.

Soundtrack'inde Lana Del Ray, Ellie Goulding gibi isimlerin öne çıktığı Now is Good hem müzikleriyle hem de hikayesiyle yüreklere dokunuyor

Tessa ve Adam'ın aşkları filmin en ilginç detayı. Dakota bu aşk için: "Tessa 4 senedir hasta ve bu dönem 13-17 yaşları arasına denk geliyor. O yaşlar erkekleri tanımak için en uygun dönem fakat Tessa bu şansı yakalayamıyor. Hem Tessa hem de Adam bu hikayenin bir sonu olduğunu biliyorlar. Fakat onlar mutlu olmayı tercih ediyorlar" diyor.

Tessa'nın annesini canlandıran Olivia Wiliams "İki çocuk annesi olarak hikayeyi okuduğumda gözyaşlarımı tutamadım hatta çekimlerde bile bazen dayanamayıp ağlamaya başladım. Çok etkileyici bir hikaye. Anne olmam bu hikayeden daha çok etkilenmeme neden oldu. Filmin ardından daha önce yapmak isteyip de yapamadığım şeyleri bile gerçekleştirmeye başladım!" diyor.

Steven Spielberg'in ödüllü filmi War Horse'da Albert rolüne hayat veren Jeremy Irvine Now is Good filminde Adam karakteriyle karşımıza çıkıyor. Adam, babasını kaybettikten sonra kendini bahçe işlerine vermiş bir genç ve Tessa'yı görür görmez aşık oluyor. Adam ve Tessa sonunun ne zaman geleceğini bilmedikleri bir aşk hikayesine başlıyorlar. Jeremy Irvine, Now is Good filminden sonra, Mike Newell'ın yönettiği Charles Dickens' ın ölümsüz eserinden uyarlanan "Great Expectations" filminde Pip karakterine hayat verecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dakota Fanning Jeremy Irvine Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title