Haberler

Arnavutköylüler Bayram Öncesi Gönüllerince Alışveriş Yaptı

ARNAVUTKÖY Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin faydalanması için kurduğu Arnavutköy Sosyal Yardımlaşma Marketi (ASYAM), Ramazan Bayramı öncesi Arnavutköylülerin yüzleri güldürdü.

ARNAVUTKÖY Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin faydalanması için kurduğu Arnavutköy Sosyal Yardımlaşma Marketi (ASYAM), Ramazan Bayramı öncesi Arnavutköylülerin yüzleri güldürdü.

Arnavutköy Belediyesi'ne başvurarak ASYAM Kart alan ihtiyaç sahipleri ASYAM Market'ten alışverişlerini para ödemeden yaptı.

VATANDAŞLAR ASYAM KART İLE BAYRAM ALIŞVERİŞİ YAPTI

Arnavutköy Belediyesi'nin iftar sofralarından da faydalanan ihtiyaç sahipleri yaklaşan Ramazan Bayramı için ASYAM'dan gönüllerince alışveriş yaptı.

Standart marketlerden daha uygun olan marketten alışveriş yapan İbrahim Keskin, "Yıllardır bu kartla her türlü alışverişimi yapıyorum. Allah belediyemizden razı olsun. Buradan deterjan, beyaz peynir, kaşar peyniri, şeker, yağ, tuz, kuru fasulye, pirinç ve bulgur alıyorum" dedi.

Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı'ya özellikle teşekkür ettiğini belirten ev hanımı Şükür Yücepur, "Buradaki personeller bizi güler yüz ile karşılıyor. Alışverişimi yaptıktan sonra ASYAM'ın ücretsiz servisi ile evime kadar bırakılıyorum. Kendimi çok huzurlu hissediyorum. Bu bayram gönlümce alışverişi yapabileceğim. Alışverişimizi bakarak dört dörtlük yapıyoruz. Bayram şekerimi bile aldım. Burada kendi evimdeymiş gibi davranıyorum" dedi.

Zihinsel engelli oğlu olan Ali Delioğlu ise, "Kartımın içerisinde 100 TL var. Aydan aya yükleniyor ve her ay buraya gelip kahvaltılık ve önemli hangi ihtiyacım varsa onu alıyorum. Ramazan kolileri de güzel fakat burada kendi gözümüzle görüp ihtiyacımız olan ne varsa onu alıyoruz. Gönlümüzce alışveriş yapıyoruz. Çok memnunuz" diye konuştu.

BURADA PARA GEÇMİYOR

Her türlü gıda malzemesinin yer aldığı market, bakkal ya da normal marketlerden daha ucuza satış hizmeti sunuyor. Maddi durumu iyi olmayan, özellikle engelli, yaşlı ve eşi cezaevinde olan ihtiyaç sahiplerine öncelik tanındığı karta sahip olmak için Arnavutköy Belediyesi'ne başvuru yapılması gerekiyor. Belediye tarafından aylık 100 ile 125 TL arasında para yüklenen kartla Arnavutköylüler marketten dilediği gıdayı daha ucuza alabiliyor.

ASYAM Kart ile vatandaşlarının bayram öncesi ihtiyaçlarını karşılayan Arnavutköy Belediyesi, Ramazan Ayı'nda da 3 bin yardıma muhtaç aileye 10 bin Ramazan kolisi ulaştırdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Arnavutköy Belediyesi Ramazan Bayramı İbrahim Keskin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title