Haberler

Eşi ve çocukluk arkadaşını öldüren şüpheli, bir kişiyi daha vurdu

Güncelleme:

Arnavutköy'de 6 ay önce eşini ve çocukluk arkadaşını öldüren şüpheli, bir kişiyi daha vurdu. İş yerinde çalıştığı sırada silahlı saldırıya uğrayan Muhittin Çiçek tedavi için hastaneye kaldırıldı. Çiçek'ı vuran şüpheli, saldırı sonrası yine kayıplara karıştı.

Arnavutköy'de bir kişi, çalıştırdığı iş yerinde silahla vurularak yaralandı. Yaralı kişi ambulansla hastaneye kaldırılırken saldırgan yaya olarak olay yerinden kaçtı. Yapılan araştırmada saldırganın 6 ay önce eşi ve arkadaşını Arnavutköy'de ormanlık alanda silahla öldürdükten sonra kayıplara karışan şüpheli olduğu tespit edildi.

İKİ BACAĞINDAN VURULDU

Arnavutköy Anadolu Mahallesi Beyder Sokakta gerçekleşen olayda; Muhittin Çiçek iş yerinde çalıştığı sırada silahla vurularak yaralandı. Her iki bacağına isabet eden mermilerle yaralanan Muhittin Çiçek'in yardımına, iş yerindeki arkadaşları koştu. Saldırgan kaçarak izini kaybettirdi. Bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalesinin ardından Muhittin Çiçek'i Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

ŞÜPHELİ, 6 AY ÖNCE DE EŞİNİ VE ARKADAŞINI VURMUŞ

Polis tarafından yapılan araştırmada saldırganın, yaklaşık 6 ay önce eşi A.Y. ile çocukluk arkadaşı Murat O.'yu öldürdükten sonra kayıplara karışan İ.Y. olduğu tespit edildi. Polis, İ.Y.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Eşi ve çocukluk arkadaşını öldüren şüpheli yine ortaya çıkıp bir kişiyi vurdu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Arnavutköy Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

afafe:

olur öyle normaldir.

4
3
yanıtYanıtla
sadece insan:

yapmış bir cahillik. . geri dönüşü yok, kısas sart

4
1
yanıtYanıtla
UMUT:

Idam olmadigi surece bu essek yakalaninca 15 sene veya daha az bir sure yattikdan sonra kaldigi yerden devam eder bunun vebalide gunah olarak seyasetcilerin basina yeter

3
0
yanıtYanıtla
Gerçek:

Eşini ve çocukluk arkadasini neden vurur bir düşün bakalim.

1
0
yanıtYanıtla
VİCDAN:

Kötü ruhlu bir katil olduğu için öldürmüş . aklı ile değil titi si ile hareket etmiş. Hangi aklı başında insan adam öldürür. git boşan yada arkadaslığını bitir. ne öyle teksas gibi. . . Yazık bu insanlara. bir an önce bulunsun da milletin günahına girmesin.

yanıt0
yanıt2
Anonim:

Kim saklıyor da bu insanı 6 ay dir yakalanamamış şaka gibi yani açıkçası

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title