Haberler

Arkadaşı haber verdi, polis ipten kurtardı

Güncelleme:

Samsun'da bir kamu kurumunda devlet memuru olduğu öğrenilen şahıs, intihar etmek isterken son anda kurtarıldı. Arkadaşının ihbarı üzerine eve giren polis, genç memuru ipten aldı. Polisin müdahalesiyle kurtarılan gencin boynunda iz olduğu görüldü.

Samsun'da bunalıma giren bir gencin intihar girişiminde bulunacağını öğrenen arkadaşı hemen polise haber verdi. Eve giden polis ekipleri şahsı ipten kurtardı.

DEVLET MEMURU BUNALIMA GİRDİ

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Hastane Mahallesi'nde bu akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir kamu kurumunda memur olarak çalışan A.A. (25) girdiği bunalım sonucu kendini evinin banyosunda iple asarak intihara kalkıştı.

ARKADAŞI DURUMU ÖĞRENİNCE POLİSİ ARADI

A.A.'nın bir arkadaşı öğrenince 155 Polis İmdat Servisini arayarak olayı ve adresi bildirdi. Eve giden polis A.A.'yı ipten kurtardı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan A.A. gerekli müdahalesinin ardından Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edildi. A.A.'nın sevdiği kız yüzünden intihara kalkıştığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İlkadım Samsun Haberler

500

Yorumlar (33)

KÜBRA:

BİRİ BENİ İSTEMEDİ SEVMEDİ YADA ALDATTI DİYE KENDİ CANIMAMI KIYACAĞIM? EE BENDEN SONRA O YUVA KURUP MUTLU OLACAK AMA. . . HERYER KIZ DOLU ADAM DOLU. . BAŞKASINI BULUN YA. BIRAKIN GEÇMİŞİ. YENİ BİR SAYFA AÇIN İNANIN ZOR DEĞİL. . SİZİ SEVMEYEN YANINIZDA OLSADA SİZİ HAYAT BOYU MUTSUZ EDER

40
0
yanıtYanıtla
adem emmi:

''SİZİ SEVMEYEN YANINIZDA OLSADA SİZİ HAYAT BOYU MUTSUZ EDER'' bunu bir anlasak

yanıt6
yanıt5
S2M:

O son cümleyi nasıl bir kafa ile kurdun? Aydınlat bizi reis. . .

yanıt2
yanıt3
DELİKEÇİ06:

yani üstad diyor ki sen onu zorla elde edip kendine eş yaptıysan o seni sevmediği için yine sana mutluluk vermez diyo :)))

yanıt4
yanıt0
Ayhan:

Memur olmuş bide yazık devlet sınavlarda neyi ölçüyor acaba, eger zekaysa hani nerde.

6
31
yanıtYanıtla
lkmju:

Ayhan mısın nesin? Belki de senin gibi birine denk geldi zavallı adam, kafayı yedi, o yuzden intihar etmek istedi! Şu yaptığın yorum yorum değil, senin yıkılmış iç dünyanı gösteren bir belgedir.

yanıt26
yanıt1
ayhaaaaan:

devlet memuru olmayı çok istemiş ama olamamışın ciğere pis deyişi

yanıt1
yanıt0
Mardinden:

Allahım sen caresiz bırakma kimseyi.

31
1
yanıtYanıtla
Anadolu Yıldızı:

Kız için ise boşuna. Yarın öbür gün salağın birine varıyorlar. . .

25
3
yanıtYanıtla
KADIN HAKLARIYMIŞ:

BU DEVİRDE Kİ KIZLAR VE KADINLAR DA İNTİHAR ETMEYE DEĞER OLSA BARİ. . PEHHHH

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title